Když touha zvítězí nad leností
FOTO: Hana Rypáčková

Když touha zvítězí nad leností

27. 1. 2017
cestování
Hodnocení:
(5 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jaroslava Handlová
Hanko, Tvoje aktivity chválím. Velmi často chodím také sama, tak vím, jaké to je. Ráda jsem Tě "doprovodila" aspoň při čtení a prohlížení fotek. Tvůj Lumík umí, protože ho drží šikovná ruka a Tvoje oči hledají správné kompozice. Pro mne jako fotografického laika jsou to moc hezké pohledy do blízké i vzdálené krajiny.
Hana Rypáčková
Díky přátelé za slovíčka a snad si i s vámi všemi tykáme? Však jsem tu čtvrteční indispozici, když jsem pajdala, přičítala tomu nedělnímu maratónu. Jak psala Elenka , nejen nebyla čúrpauza, ale jen občas ani čumpauza. Takže fotky moc nechvalte...To ti hoši asi měli fotečky!!!! A když se třeba v létě přidáte, bude to prima...Oblíbený hotel Kuba je zavřený.... Třeba jen na zimu...
Lenka Hudečková
Hani, jsi super, my jsme šli tuto trasu z Kubovky v létě, kdy bylo 35 nad nulou a bylo to náročné, ale dali jsme to. Ovšem v zimě, to muselo být zase zcela jiné... Paráda, tleskám :-)
Zdenka Jírová
Jste dobrá, když se takto sama vydáváte na zasněžené výlety. Já už bych to nezvládl. Popis výletu byl zajímavý, jako namalovaný,
Lidmila Nejedlá
Hanko, jsi moje krevní skupina. Škoda, že si nejsme blíž. To by se to běžkovalo. Prožila jsi hezký den.
Eva Mužíková
Hanko, Ty jsi nezmar!!!!!! Já taky ráda chodím sama, jen s Bertem, ale na takový výšlap bych se jít neodvážila. ALE TEN POCIT, že jsi to zvládla byl jistě nádherny. Fotečky suprové......
Věra Lišková
Za tři hodiny vyjít až na vrchol Boubína a zase se vrátit na nádraží je sportovní výkon hodný obdivu. A to jste ještě stihla pro nás nafotit krásné fotky. Pět hvězdiček je málo, ale víc dát nejde.
Jarmila Komberec Jakubcová
Paní hano, škoda že nejste z Plzně, určitě byste chodila s naší partou s holemi NW na treky. Máte můj obdiv, že chodíte sama. Já už také občas vyrazím i sama, treky máme jen 2x týdně a já chodím 4x.Mám v mobilu tréninkový plán a snažím se ho plnit. Krásná fota.
Marie Ženatová
Máte krásné fotečky i celý článek. Také někdy chodím sama - jen s fotoaparátem, tak dobře vím co to obnáší...
Naděžda Špásová
Hanko, hezký výlet a krásné fotky. Asi bych se sama bála a hlavně bych se asi ztratila. Máš můj obdiv.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%