Spěchejte pomalu - a nebo raději vůbec nespěchejte!
Ilustrační foto: archiv autorky

Spěchejte pomalu - a nebo raději vůbec nespěchejte!

20. 1. 2017
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libor Farský
Ách jó. Tak vesele to začalo a pak ten dojemný konec... :-(
Alena Tollarová
Naše první auto byl ojetý trabant kombi. Dodnes vidím, jak s ním manžel přistál před okny a naši první jízdu. Mimino jsem držela na klíně a později děti stávaly a dívaly se dopředu, dnes je to nepředstavitelné. Ale byl to náš kámoš. Nakonec ho po krátké době rozbila nová majitelka, ale se šťastnějším koncem než je ten Váš.
Jaroslava Handlová
Teprve dnes jsem si přečetla i všechny předešlé díly o Trabantu a moc dobře jsem se pobavila. Bohužel, takový konec je smutným vyvrcholením a ukončením mnoha hezkých příhod.
Dana Kolářová
Moc pěkný seriál. Ráda jsem si připomněla podobné zážitky s naším Trabantem.
Zuzana Pivcová
I když to v únoru bude již 29 let, ten tragický konec se vymazat nedá. Ale na Trabanta č. 1 vzpomínám ráda, hodně jsme s ním zažily a Tys všechno zvládla. Ale je pravda, že v něm byla hrozná zima. :-)
Eva Mužíková
Ani já nedám na trabantiky dopustit, neboť dvě mé velké lásky byly majitelé těchto autíček. Nejvice mi v paměti utkvěla příhoda, kdy jsme jeli na rande ouzkou cestou podle vlakového nádraží k lesu. Při návratu jsme byli v šoku, na cestě byla vysypaná fůra uhlí!!! Díky ochotným rukám zaměstnanců uhelného skladu, se sice na několik pokusů, ale přece, podařilo auťíčko přenést/přestrkat na druhou stranu..To jsme si oddechli, představa, že tam budeme čekat do druhého dne, dokud uhlí nerozvezou, nebyla lákavá.. Hezký článek Marcelko, i když se smutným zakončením.
Jana Šenbergerová
Pokud se pamatuji, tak většina majitelů Trabantů svá jinými pomlouvaná autíčka milovala. Hezké, i když bohužel se smutným koncem.
Naděžda Špásová
Marcelo, trochu smutná vzpomínka na milované autíčko. Na Trabanta mám také vzpomínky. Vlastnil ho náš kamarád na Barrandově, takže jsme s ním byli na Lipně a pak nás vezl den po svatbě od mých rodičů do Prahy. A byla v něm děsná zima. Brali jsme se totiž koncem listopadu. A pak si ho na chvíli pořídili i naši, takže se vozidly děti, když tam byly na prázdninách. Naše první auto byl Moskvič, to byla děsivá plechovka. Vaše byl bakeliťák, ale svoji funkci určitě plnil na 1.
Hana Rypáčková
To je smutný konec... Trabanta měla sestra a já s ním jela vždy jen ve chvíli největší nouze. Poslouchám ve všech autech motor a tady mě to mátlo, než jsem ujela pár km. Známí jednou při výjezdu z garáže utrhli trabantu kliku s kusem dveří. Pak to sám opravoval - lepil to plastem a lepidlem na opravu kanoí...Nesmělo se potom za kliku tahat...Pěkný autíčko...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%