Zimní vycházka na Říp
FOTO: Alena Tollarová

Zimní vycházka na Říp

9. 1. 2017
cestování fotografování
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dora Piperková
Zimní vycházka na Říp - článek se povedl a fotky ještě více ! Děkujeme Alenko.
Marie Bartošová
Nádhera!
Soňa Prachfeldová
Byli jsme s partou na Řípu a je tam poměrně strmé stoupání, někteří pěkně funěli. Ale stojí to za to - fotky jsou krásné.
Anna Čípová
Ali, krásná procházka a fotodokumentace proměn zimní krajiny suprová. A letos musím zdolat Říp i já.
Věra Lišková
Jednou, v mládí jsme byli na Řípu na výletě. Líbilo se mi tam moc a ráda jsem si cestu vyšlápla znovu. Díky článku a podmanivým fotkám.
Alena Vávrová
Mám málo hězdiček, tak přidávám zde ***** dalších 5! Byla jsem tam víckrát, ale v zimě nikoliv, a to ani na dostřel. Skutečně jsi to vystihla, mělas pohádkově zimní kulisy a máš pohádkové zimní fotky. A to sluníčko na závěr a za odměnu také nemělo chybu.
Elena Valeriánová
Ty se prostě máš, Říp, kaplička a spousta jiných krásných míst. A umíš se dívat. A podělit se s námi o tu krásu, za to děkuji. Bezva fotky, ale ta alej, kde ti tak krásně přálo dobré světlo, ta je nejkrásnější.
Marie Novotná
Říp = Tollarová. :-) Je to ale krása,krásná procházka.Takže já už tam (jako) byla-sice jen Tvýma očima a díky Tvým fotkám.Díky .
Marie Seitlová
Když jsem přečetla název, hned jsem věděla, že je to článek Alenky. Díky ti za krásnou zimní procházku. Já jsem tam byla v létě, ale už je to asi 10let. Krásně doplněno fotkami.
Naděžda Špásová
Álo, máš velkou výhodu, že máš Říp za humny. I když já si na nedostatek kopců taky nemůžu stěžovat. Muselo to být kouzelné, jít nahoru sama. A to ticho. Fotky jsou moc hezké.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%