Ilustrační foto: Elena Valeriánová
Poslední dobrý skutek
1. 1. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květuše Pinkasová
4.1.2017 21:29
Lidmilko , nádherný článeček a Tvé dobré srdíčko ! Promiň nepodařilo se mi 5***** Já už to asi nebudu zkoušet . Už jsem to zkazila podruhé . Květinka
Lenka Hudečková
3.1.2017 07:54
Lidmilko, jsi super, moc chválím Tvůj počin a poslední dobrý skutek za rok 2016....
Marcela Broumová
2.1.2017 10:49
Lidmilko, chci být jako ty! Tady jsem navíc překvapená, že labuť může mít zápal plic a brát atb. Frajeři jsou i záchranáři.
Lidmila Nejedlá
2.1.2017 10:21
Vážení přátelé, děkuji za komentáře. Jsme všichni stejní milovníci zvířat a to mě těší. Děkuji za tak krásná slova.
Anna Čípová
2.1.2017 07:05
Krásný příběh, snad bude mít i dobrý konec. I vy, paní Lidmilko, buďte šťastná.
Dagmar Bartušková
2.1.2017 03:52
Lydie, musel to být určitě dobrý pocit, pomoci takto bezmocné labuťce. Doufejme, že se uzdraví.
Zdenka Jírová
2.1.2017 01:00
Také máme v našem parku každým rokem labutě. O jejich životních příbězích jsem už psala naposlady v článku Jak to chodí u labutí. Dotyčná rodinka je tam stále, ale 2 členové jí ubyli: jedno mládě z nám blíže neznámého důvodu od sebe vyhnaly na druhý, menší rybník a zpět ho nepustil.Druhé mládě už pravděpodobně odletělo jinam. Ten odstrkánek tam byl sám, až před Vánocemi u něj přistála cizí, samotná labuť a zůstala s ním, Bohužel, právě byly první mrazíky a ony zamrzly. měly poraněné nohy, od střepin ledu, ale to mládě už bylo velmi unavené. Naštěstí to uviděla paní Kollinová, která tam chodívá na procházku s pejskem, a zavolala s pomocí další paní pomoc u městské policie a ti zavolali hasiče. Ptáci byl odloveni a odvezeni k veterináři a pak by měli být převezeny do útulku pro divoké ptáky do Chomutova do zooparku.Oddechly jsme si, že to snad nakonec dobře dopadlo. Včera jsem tam šla nasypat labutím a moři divokých kachen zbytky chleba, na který se hladově vrhly.
Jana Šenbergerová
1.1.2017 18:55
Lidmilko, tobě děkuji a labuti držím pěsti. Věřím tomu, že kdo pomáhá, nezůstane bez pomoci, když ji sám potřebuje.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA