FOTO: autorka
Dárek z království nebeského
26. 12. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
29.12.2016 17:33
Lubomíre,
dnes se mnou a Meginkou Andělka putovala do hospicu za starouškama. Dává radost a potěšení nejen mě, ale i druhým. Tak to andělé ale dělají, jsou tu pro všechny. Tak snad bude Andělka i při mě. Laskavý vstup do Nového roku přeji.
Lubomír Müller
29.12.2016 10:10
Za duhovou kuličku i krásnou "povídku" ze života díky, milá Evo. Ať je Andělka stále při Vás....
Eva Krausová
27.12.2016 14:09
Zdenko,
kéž lidí laskavých, vnímavých k okolí by bylo více. Chápu sice, že rodina je nade vše, ale myslím, že my, co jsme sami, můžeme rozdávat radost potřebným, a tím vlastně i sami sobě. Je smutné, že lidé jsou dnes uzavřeni ve svých bytech s televizí a bez lidského kontaktu, místo aby poseděli třeba společně při čaji, kávě a popovídali si. U nás, co ještě musíme pracovat, může být problém čas, přesto si myslím, že se někdy nějaký najde abychom druhé potěšili.
Zdenka Jírová
27.12.2016 12:46
Jste laskavá, vnímavá ke svému okolí, takových lidí není mnoho. Ať Vám Andělka přinese hodně spokojenosti a štěstí, které Vy darujete dalším potřebným.
Lidmila Nejedlá
27.12.2016 09:57
Milá Evo, několikrát v článku píšeš,: A to mi věřte...já Ti to věřím, jsi upřímný, hodný člověk. Zasloužíš si takový krásný andělský dar. Ať Tě provází šťastným životem.
Eva Krausová
27.12.2016 07:29
Čtu vaše řádky, všechny máme srdíčka na svém místě, a to je moc dobře, o to víc pak vše prožíváme. Zuzko s Berenikou je Vám jistě fajn, víly poletují kolem nás, jen mít oči otevřené. Ilon skřítek Pižlíček, už jeho jméno je radostné, moc se mi líbí, že jsme tak trochu zůstali dětmi a tyto bytosti pro nás nejsou jen pohádkové. Ač ono občas vstoupit do pohádky je obohacující, že? Mějte se rády, dámy.
Hana Novotná
26.12.2016 21:05
Pí. Krausová, je vidět, že máte velké a laskavé srdce, hodně zdraví a štěstí do dalšího roku
Eva Balúchová
26.12.2016 19:55
Evi,díky,že ses s náma podělila o tvé pocity i krásný dárek.Luky je opravdu dobrý kamarád.
Jana Šenbergerová
26.12.2016 19:30
Evo, jste názornou ukázkou toho, že se k nám vrací, co pošleme. Kdo lásku dává, ten ji i dostává, a to v různých podobách. ♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA