FOTO: autorka
Dárek z království nebeského
26. 12. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
26.12.2016 18:41
Dostat takový dárek, to svědčí o báječném kamarádovi s citlivou duší a velkým srdcem. Určitě si dobře rozumíte, a co je to úřední věk? Jen číslo. Já mám zase loutku vílu Bereniku (viz článek Berounské hrnčířské trhy a má víla Berenika), sice není darovaná, ale koupená, a určitě se jí se mnou doma líbí. :-D Hodně štěstí, Evi, a ať je takových dobrých lidí stále víc. A těch, kterým se to nelíbí. naopak stále méně.
Eva Krausová
26.12.2016 17:39
Jarmilko,
vždyť i Vy jste báječná, jako ostatně každý človíček, který nejen lásku přijímá, ale hlavně rozdává. Děkuji.
Jarmila Komberec Jakubcová
26.12.2016 17:32
Evičko Vaše povídání j moc krásné a přeji Vám, aby Andělka přinášela jen samé štěstí a lásku. Dárek je opravdu nádherný a fota se mi moc líbí. Máte hodné srdíčko a já Vám přeji v příštím roce jen samé hezké věci. Je dobře, že máme na íčku tak báječné lidičky.
Eva Krausová
26.12.2016 16:52
Ivanko, já nehledám už dávno, ale setkávání se nebráním. Chtěla jsem ještě něco upravit a přidat snímek, ale koukám, článek je již zveřejněn, hned druhý den. Dnes jsem se sešla s paní Marií v penzionu a ona se už těší na další návštěvu. Mám radost, že jsem ji potěšila i s Megí.
Alena Vávrová
26.12.2016 15:14
Evo, dík za přání a hezké počtení. A víš, že jsem si té Andělky všimla již na FD a byla mi hódně povědomá? Krásný dárek. Také mám Andělku, ale je celá šitá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA