Dárek z království nebeského
FOTO: autorka

Dárek z království nebeského

26. 12. 2016
Můj příběh vánoční dárky
Autor: Eva Krausová
Hodnocení:
(4.7 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Dostat takový dárek, to svědčí o báječném kamarádovi s citlivou duší a velkým srdcem. Určitě si dobře rozumíte, a co je to úřední věk? Jen číslo. Já mám zase loutku vílu Bereniku (viz článek Berounské hrnčířské trhy a má víla Berenika), sice není darovaná, ale koupená, a určitě se jí se mnou doma líbí. :-D Hodně štěstí, Evi, a ať je takových dobrých lidí stále víc. A těch, kterým se to nelíbí. naopak stále méně.
Eva Krausová
Jarmilko, vždyť i Vy jste báječná, jako ostatně každý človíček, který nejen lásku přijímá, ale hlavně rozdává. Děkuji.
Jarmila Komberec Jakubcová
Evičko Vaše povídání j moc krásné a přeji Vám, aby Andělka přinášela jen samé štěstí a lásku. Dárek je opravdu nádherný a fota se mi moc líbí. Máte hodné srdíčko a já Vám přeji v příštím roce jen samé hezké věci. Je dobře, že máme na íčku tak báječné lidičky.
Eva Krausová
Ivanko, já nehledám už dávno, ale setkávání se nebráním. Chtěla jsem ještě něco upravit a přidat snímek, ale koukám, článek je již zveřejněn, hned druhý den. Dnes jsem se sešla s paní Marií v penzionu a ona se už těší na další návštěvu. Mám radost, že jsem ji potěšila i s Megí.
Alena Vávrová
Evo, dík za přání a hezké počtení. A víš, že jsem si té Andělky všimla již na FD a byla mi hódně povědomá? Krásný dárek. Také mám Andělku, ale je celá šitá.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%