Zážitek roku: Výhra pro virtuální kamarádku
FOTO: archiv autorky

Zážitek roku: Výhra pro virtuální kamarádku

26. 12. 2016
Zážitek roku 2016
Hodnocení:
(4.7 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Foltýnová
Aničko,to byl od Tebe dobrý skutek a to se dnes už málo vidí.Aničko.nehvězdičkuji ,ale chválím.
Eliška Murasová
Paní Anno, klobouk dolů, taková nezištnost se jen tak nevidí. Jste obdivuhodná žena.
Soňa Prachfeldová
Aničko BRAVO m??? Aničko BRAVO !!!
Jaroslava Handlová
Tomu tedy říkám skutečně mimořádný počin a současně i pozoruhodný zážitek.
Lidmila Nejedlá
Aničko, tak to je skutečný ZÁŽITEK roku, a to i pro mne. Takové lidské souznění na dálku se jen tak nevidí. Růženka to s Vámi vyhrála a Vy jste to vyhrála u mne na celé čáře!
Zuzana Černá
Aničku znám již pár let a to osobně, Růženka je také moje kamarádka, přesto, že pouze netová, mám k ní opravdu blízko . Obou kamarádek si velice vážím, právě pro jejich morální a lidké hodnoty. Vždy tu jsou pro člověka, nikdy pomoc neodmítnou druhému a obě mají srdíčka na pravém místě. Když jsem se já dozvěděla právě od Aničky, že Růženka získává velkého pomocníka do kuchyně , v podobě myčky( kde Anička soutěžila právě za tímto učelem), tekly mi po tváři slzy štěstí. Je moc dobře, že právě v dnešní době, kdy většina lidí myslí pouze na sebe a své blaho, se najdou lidi jako je ANIČKA - ČLOVĚK S VELIKÝM SRDÍČKEM NA DLANI. Chtěla jsem celý článek hodnotit a klikala jsem postupně na hvězdičky, ale bohužel se mi ukázala pouze jedna- což neodpovídá mému hodnocení celého článku i události - OPRAVIT TO NEŠLO A TO MĚ VÁŽNĚ MRZÍ :( . Tím, že se tato událost a článek dotkl srdíčka je i pro mne ZÁŽITKEM ROKU!!
Anna Potůčková
Libuško ano, je to ta paní z článku a ta fotka je identická, dostala jsem povolení ji do tohoto článku použít. Takto zabalená myčka ji skutečně byla předána u ní doma, kde ji ji dovezli z BRNA. Růženka je z Ostravy
Libuše Křapová
Aničko, my se ještě neznáme, ale tyk :-) Já si taky myslím, že ty jednohvězdičky jsou omylem. Takový krásný příspěvek si jednu hvězdičku nezaslouží. A navíc tu jednu dala Ružena - není to ta paní z článku?
Anna Potůčková
A někde jsem tu četla, že si všichni tady tykají, a některé komentáře jsou tzv, vykací. Tak jak to je s tím tykáním na tomto portále?
Eva Balúchová
Paní Anno,na hvězdičkách tak moc nezáleží.Udělala jste dobrý skutek a určitě z něho máte stejnou radost jako Růženka.Ať je jí dobrým pomocníkem.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%