FOTO: autor
Poslušně hlásím, že jsem opět zde!
25. 12. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdeněk Huspek
27.12.2016 19:31
Děkuji ještě jednou za povzbuzující příspěvky. Dalo by se toho stihnout ještě o něco víc - jeden můj kamarád říká: když si člověk myslí, že už nemůže, tak vždycky ještě trochu může - ale musel bych občas překonat lenost... víc psát bych určitě měl a snad se k tomu dokopu.
Zatím mám problém se zobrazením galerie obrázků. Nahrál jsem předvánoční procházku kolem Loučimi, obrázky jsem popsal a vůbec nemám ponětí, kde a jestli vůbec se to ukázalo?
Lidmila Nejedlá
27.12.2016 10:23
Pane Zdeňku, pohyb, manuální práce a duchovní činnost, to je ta správná životní filozofie, která Vám dala neskutečnou sílu a vytrvalost. Žijete naplno a já Vás obdivuji!
Jana Šenbergerová
26.12.2016 19:55
I já mám z vašeho "hlášení" radost a nestačím se divit, co všechno jste v uplynulém roce stihl. Chyběl jste tu.
Alena Tollarová
26.12.2016 19:09
Tak tomu říkám porce, jak práce, tak zábavy, kterou pro Vás určitě představuje jízda na kole spojená s fotografováním. Kéž by takových aktivních chlapů bylo víc, moc Vám fandím.
Alena Vávrová
26.12.2016 16:56
Zdendo, chyběl jste a nebylo vás dlouho vidět ani na iDnes a na www...Loučimi jsem nevzpomněla. Ale byl jste dobře zaúkolovaný.
Eva Balúchová
26.12.2016 08:42
Jsem ráda,že jste opět zpět.Souhlasím se Zuzkou,mladí dost naříkají,běhají po doktorech a řeší všechno chemií.Ale tělo je stvořeno pro pohyb a vy to víte.Já jsem jen pěší turista,takže kilometrů mám v nohách mnohem míň,ale jsem za to,že můžu chodit vděčná.Na VU3V už jenom letní semestr a máme promoci.
Zdeněk Huspek
25.12.2016 18:20
Źdravím všechny íčkaře a děkuji za komenty a přání. Fotografie dodám časem, hlavní moje galerie je na Zonerama https://www.zonerama.com/Zdenekh/308670
kde jsou všechny fotocesty popsané. Další várka fotografií, dokumentující život ve vesničce v záhlaví tohoto článku je na www.loucim.cz.
Zuzana Pivcová
25.12.2016 18:15
To jste tedy borec. A já mám v práci mužské mladší kolegy, pro které se staly samozřejmostí návštěvy lékařů a polykání prášků. Hlavně se moc nehýbou, přibírají na váze a baví se o nemocech. A každý, kdo se nechová stejně, jim připadá výstřední .
Anna Čípová
25.12.2016 17:56
Pane Zdeňku, co vy všechno nestihnete. Na všechny aktivity vám přeji pevné zdraví a dostatek elánu. Škoda, že jste nepřiložil z vašich cest fotografie. Tak snad příště.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA