Ilustrační foto: pixabay.com
Vánoce za našeho mládí
13. 12. 2020Jaké to bylo u nás doma v letech, když jsme byli ještě dětmi? Těšení na Vánoce bylo spojeno s tajemstvím a téměř detektivním hledáním dárků. Nevím, proč jsme to dělali, když překvapení je tak příjemné!
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Faldynová
13.12.2020 11:10
U článku jsem si zavzpomínala na vánoční atmosféru u nás doma, něco bylo podobné. Je smutné, když se vánoce spojí s odchodem někoho z rodiny, ale nemoci si nevybírají.
Daniela Řeřichová
13.12.2020 09:05
Dojemný článek, děkuji. Myslím, že naše generace má na co vzpomínat, a to je dar. Život pestrý, přinášející štěstí i bolest.
Zuzana Pivcová
13.12.2020 09:03
Děkuji za posmutnělý, ale hezky lidský článek. Vyšel před 4 lety. Doufám, že vánoce stále ještě nevypadají tak, jak tu v komentáři napsal s nadsázkou tehdy Olda.
Libuše Münsterová
27.12.2016 11:29
Děkuji všem za krásné příspěvky, jsem tu nováček a moc mě to potěšilo. Paní Ženatovou zdravím, akci, kdy naše vzpomínky byly slavnostně ukládány do Národního muzea pro další generace si dobře pamatuji. Pak jsme ještě měli ten rozhovor v rádiu. Ať se daří, zdraví- L. Münsterová
Lenka Hudečková
25.12.2016 12:52
krásné vzpomínky na Vánoce....byly tajemné, ale já jsem přesto asi až do 14, let měla vyhrabané všechny dárky a věděla jsem, co dostanu...Až pak jsem si řekla, že to bylo naposledy, neboť nemám u stromečku žádnou radost...A tak se taky stalo... A později jako máma, jsem dětem odpouštěla, že znají často mé schovky dárků, vždyť byly po mně :-). Omlouvám se za 4*. uklikla jsem se, mělo jich být 5.
Oldřich Čepelka
24.12.2016 13:10
Pěkné. Ale nemusíme být z toho smutní. Budoucí vánoce našich vnuků budou vypadat už úplně jinak: všichni se sejdou tak, že každý u svého monitoru bude pomocí videokonference sledovat, jak vypadá, co říká a co dostal od ježíška jiný člen rodiny, který sedí kdesi u jiného monitoru.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA