FOTO: Alena Tollarová
Zážitek roku 2016: Mé oblíbené místo od jara do zimy
25. 12. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Bartošová
10.1.2017 01:15
Za poslední příspěvek jsem vložila 3x tleskající ruce, po odeslání tam vidím 3x otazník... neměl tam být ani jeden.
Dagmar Bartušková
28.12.2016 21:28
Krásně napsané, hned bych si to tam s Tebou prošla třeba mezi obilím s vlčími máky. Fotky super!
Alena Tollarová
27.12.2016 12:50
Díky vám všem za milé komentáře. Eleno, fotit madonu by byla svatokrádež - ona to ani neví, jak silný zážitek mi připravila a že si na ni často vzpomenu. Naďo, to není skládka, ale byt bezdomovců. V zimě byli někde za Tescem v teplíčku, ale když se zazelená, jsou asi tam. Viselo tam na větvi i zrcátko a hřeben! Já se ale bála a chodila raději jinudy. Oli, vlak Praha-Roudnice je tu za chvíli. Evo, do kalendáře se dostala, ale ne do toho íčkového.
Lidmila Nejedlá
27.12.2016 09:31
Jo, Alenko, máš svůj kraj poctivě prochozený a zdokumentovaný fotografiemi. Jsou to krásná místa. Jen si neumím představit ÚTULNÝ domov ve křoví. Příhoda s kojící maminkou u kapličky mě až dojala. Tak díky za počtení.
Jana Šenbergerová
26.12.2016 19:53
Ali, pro mě má tvé povídání i fotografie ještě jeden rozměr - spojuje mě s kamarádkou, která už tu není. Dík.
Naděžda Špásová
26.12.2016 18:50
Je dobře, že jsou ještě u nás místa, kam stojí za to chodit opakovaně a mít rádi to kouzlo, které z nich nikdy nevyprchá. Moc hezké fotky, až na tu skládku. Škoda, že ty odpadky nemají ruce, že by těm hajzlíkům ten bordel hned omlátily o hlavu.
Marie Seitlová
26.12.2016 18:47
Krásný zážitek roku, když jsem uviděla kapličku, věděla jsem, že je to tvůj článek.
Olga Štolbová
26.12.2016 08:43
Alí, díky. Zase jsi mě dostala do příjemna. Moc bych si přála jednou tam s tebou zajít, třeba se to povede. *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA