Zážitek roku 2016: Mé oblíbené místo od jara do zimy
FOTO: Alena Tollarová

Zážitek roku 2016: Mé oblíbené místo od jara do zimy

25. 12. 2016
Zážitek roku 2016
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Balúchová
Opět krásně,čtivě napsaný článek a moc hezké fotky.Ty víš,že všechny tvé fotky obdivuji jelikož vyfotíš to,čeho si druhý ani nevšimne.Ale tvá Poslední červencová je nádherná,doufám,že se dostala do kalendáře.
Hana Práglová
Moc pškné čtení a nádherné fotečky
Anna Potůčková
Krásné povídání o jednom z míst naší drahé vlasti. Každý asi máme taková místa. Pro mně je takovým místem, kde odevzdám své radosti, starosti a někdy i trápení sv. Hostýn, kde ale jezdím jen na jaře či na podzim - tehdy, když není moc horko, které špatně snáším
Marie Magdalena Klosová
Milá Ali, je to moc pěkné. Místo,povídání, fotky. Přeji Ti do nového roku krásné okamžiky a prožitky.mm
Alena Vávrová
Alenko, nedostává se mi slov, ani hvězdiček a něco mi to vééélmi připomíná...je to překrásné místo a fotky z něj a jeho okolí jsou nádherné. Díky, že ses podělila!!
Zuzana Pivcová
Takhle nějak bych si představila líčení z klasické literatury, že někdo na některém místě stanul v tichém zadumání. je to místo energeticky velmi pozitivní. Kdo hledá, najde, a Ty hledat a všímat si umíš.
Anna Čípová
Alenko, souhlasím s tebou, že teprve v důchodu máme čas a prostor si vychutnávat krásy kolem nás. A přes hledáček fotoaparátu si všímáme takových maličkostí, které jsme v produktivním věku ani nevnímaly. A jako vždy článek i fotky za pět hvězdiček.
Elena Valeriánová
Tu kapličku znám z Tvých fotografií, kouzelné a velmi fotogenické místo. Čekala jsem, že tam budeš mít i tu kojící matku. Krásně si to tam na svých toulkách užívej a pro nás dál pořizuj krásné fotečky, třeba takové jako je Poslední červencová.
Eva Krausová
Nádherné místo s kapličkou, tam bych také ráda chodívala. Děkuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%