Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Anna Čípová
20.12.2016 05:53
Krásná vzpomínka a děkuji za přání.
Eva Mužíková
20.12.2016 00:11
Babičko,màm Tě ráda nejvíc na celém světě, říká mi moje čtyřletà vnučka....za chviku, kdy jí za něco pokárám se mne zeptá: "Babičko, kdy už půjdeš domů??? ". ..její upřímnost mne často pobaví..
Naděžda Špásová
19.12.2016 18:33
Takovýhle kompliment potěší, ať je od kohokoliv. Taky bych na to nezapomněla.
Hana Čadová
19.12.2016 18:31
Od dětí je to moc krásné a dojemné! Mně vnučka od mala (nyní 16 r.) líbá ruku! Také to potěší.
Jana Slavíková
19.12.2016 15:44
Opatrně jsem si klekala, abych z betonové skruže na břehu moře vybrala naplavené mušle a synkovi přítelkyně mého syna jsem říkala, že si musím pomalu, protože už jsem stará. S všeobjímající moudrostí svých pěti let prohlásil: Ale furt jsi pěkná! Se stejným přehledem říkal, když se cpal rajskou s masovými koulemi: To je nejlepší rajda, kterou jsem se svém životě jedl. Škoda, že tahle schopnost většině mužů dlouho nevydrží :-)
Hana Rypáčková
19.12.2016 14:52
Kompliment o kráse mi asi nikdo nesložil, ale vnouček mi často říká:"Babičko, ty jsi můj kamarád". No, snažím se jím být.
Milanův kamarád , vdovec , má dlouholetou přítelkyni, která se s ním seznámila se slovy :" Pane, vy jste hezký, vy se mi líbíte.." Už deset let jsou blízcí přátelé a velmi si rozumí. :-)
Elena Valeriánová
19.12.2016 11:16
Pamatuji si podobný zážitek. Byla jsem na návštěvě u dcery. Šla jsem se koupat a měla jsem zrovna na hlavě čepice že šamponu, když do koupelny za mnou přišla tehdy asi čtyřletá vnučka. Chvilku se na mě jen tak dívala a pak "babičko, ty jsi tak krásná!". A vám kompliment složil dokonce "cizí muž", bodejť by to nepotěšilo :-)
Lidmila Nejedlá
19.12.2016 09:44
Ano a děti mají vždycky pravdu. Mně zase říká Adélka: Já te mam láda. Také to potěší.
Danuše Onderková
19.12.2016 08:59
Souhlasím se Zuzkou, znám ten pocit, děti si na nic nehrají a řeknou vše na rovinu. U zmrzliny mne to také vždy potěší. Brigito, máte na co vzpomínat, to jsou ty nejhezčí zážitky.
Zuzana Pivcová
19.12.2016 08:16
Od malých dětí takový kompliment potěší nejvíc, protože tam to nemá v sobě ani špetku nepoctivosti.