FOTO: archiv autora
Zážitek roku: Výpověď
17. 12. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
15.12.2018 08:13
Neskutečně rychle plyne čas - to už jsou dva roky ? Přeji Ti Zuzko další léta naplněná plodnou prací ve zdraví !
Jaroslava Handlová
19.12.2016 12:30
Zuzko, Tvoje rozhodnutí zůstane pro Tebe opravdovou událostí, která Tě velmi ovlivní od toho příštího března. Přeji Ti, abys si důchodu užívala dle svých přání, hlavně ve zdraví, optimismu a s každodenní vzácnou poezií.
Dana Kolářová
19.12.2016 10:42
Zuzano, přeji TI příjemné usínání poslední pracovní den, příjemné vstávání do prvního důchodového dne a příjemné zážitky ve volném čase!
Blanka Hlobilová
19.12.2016 07:47
Gratuluji k vašemu rozhodnutí. Mě čeká důchod až v dubnu 2017. Jelikož mám zlomenou ruku, považuji dobu nemoci za takovou malou přípravu. A mohu vám zodpovědně říci, že se mi po práci ani nestýská. Všude stres, shon, neustálá honba za stále vyššími výsledky. Zjistila jsem, že už mě to nebaví! A tak už se těším, až hupsnu do nového života.
Marie Novotná
18.12.2016 19:16
Přeji Ti,aby se Ti po zaměstnání stýskalo co nejméně a užívej dle svých možností a představ.Hurá do důchodu. :-)
Milena Mejsnarová
18.12.2016 10:19
Dělat rozhodnutí v životě, chce hodně velký kus odvahy! A tak Vám Zuzko přeji, aby pro Vás svítilo sluníčko a hřálo Vás, tak jako nás Vaše verše.Díky M
Jarmila Komberec Jakubcová
18.12.2016 08:50
Zuzanko, vy určitě se ani v důchodu neztratíte, budete mít čas psát krásné básně a hlavně jste dobrou duší našeho íčka. Já sice pracuji ve své firmě ale také by se mi líbilo mít více času. Uvažuji, že tak ještě dva roky budu pracovat, pokud zdraví dovolí.
Růžena Antlová
18.12.2016 07:54
Dobře ses rozhodla ale myslím si že ani v důchodu ti nezůstane moc času na odpočinek .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA