Zážitek roku:  Výpověď
FOTO: archiv autora

Zážitek roku: Výpověď

17. 12. 2016
Můj příběh Zážitek roku 2016
Hodnocení:
(5 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Zuzko, už se těším, až Tě za ty dva měsíce přivítám mezi nás - penzistky:))))) Jednoho člověka, který dostal výpověď a radoval se znám...dostal zlatého padáka = šestinásobné odstupné / 270 tis/
Dagmar Bartušková
Zuzko, vítej mezi nepracující důchodce. Ted budeš mít dostatek času na různé aktivity, ale bacha na to, nenabrat si toho mraky a pak nevědět, kam dřív skočit. Ta volnost je zrádná.:-)
Helenka Vambleki
Zuzko, rozhodla ses dobře, tak si ten zasloužený důchod užij!!!
Libor Farský
Milá Zuzko, již se těším na Tvé nové zážitky.
Hana Práglová
Zuzko,jak píše Jiří-po práci se ti určitě bude stýskat.Tak jako se stýskalo mi.Já musela do důchodu nečekaně-po úrazu.Ale našla jsem si zajímavé aktivity,takže na nudu nemám čas.A totéž vidím u tebe.Budeš se věnovat všemu,co jsi dosud nestíhala,tak si to ve zdraví užívej!!!
Květoslava HOUDKOVÁ
Milá Zuzko - BLAHOPŘEJI !! Ty jsi člověk, který se v důchodu určitě nudit nebude - na něco takového nebudeš mít čas. Já jsem šla do důchodu o 2 r. dřív, smířila jsem se i s tím, že mi bude důchod o něco trvale krácen, ALE : Zažila jsem vyrůstání 4 vnoučat - 15 krásných roků prožila se svou fenkou - získala jsem i malou administr. brigádu (3hod./den) jen o ulici dál od bydliště, mezi vynikajícími kolegy - užívala jsem si výlety i další aktivity = prostě dělala jsem vše možné, na nudu opravdu nebyl (a dle možnosti stále NENÍ čas) - tak je můj život stále užitečný, ničeho nelituji.
Lidmila Nejedlá
Zuzko, je to rozumné rozhodnutí a je dobře, že se na odpočinek těšíš, ale jak píšeš, zahálet nebudeš a to je dobře.
Anna Čípová
Zuzko, do nové životní etapy přeji pohodu, pevné zdraví a splnění všech přání.
Marie Seitlová
Zuzko pěkný článek, když jsem já odcházela do důchodu, kamarádka mi napsala : vyměnit budíka za ptačí zpěv, odložit starosti, zmatky a spěch, to je sen každého z nás, s dneškem přichází pohody čas. A to Ti přeji i já.
Alena Tollarová
Zuzko, vyjdeš si se mnou na Říp?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%