Tatínek a boty
11. 8. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
22.9.2015 08:28
Článek se mně moc líbil.Vzpomněla jsem i jak v mém mládí jsem ráda nosila šedé galošky, ve kterých byly ukryty bačkůrky a kdo z dětí je neměl tomu se ostatní vysmívaly.
Elena Valeriánová
21.9.2015 22:19
Taky jsem měla kdysi pilky a klidně bych je nosila zase. Hezká vzpomínka.
Alena Vávrová
21.9.2015 22:18
Hezké!! Také jsem nikdy neměla to, co "frčelo" - buď vůbec, nebo se značným zpožděním. Na "pilky" jsem si vydělala na prázdninové brigádě. A neměly ani požadovanou barvu. Pamatuji si je dodnes - byly takové spíš okrové barvy a já potřebovala béžové...:-) A tak to bylo s bílými kozačkami, krasobruslařskými botami, gondolkami, i tzv. kaliopkami...
Hana Rypáčková
21.9.2015 21:19
Hodně jsem oplakala boty G, když už holky nosily špiaté.Pak jsem ty pilky taky dostala a teď se ráda vracím k těm Géčkám....Nevím, proč si lodičky na úzkém podpatku stále schovávám...
Jarmila Peerová
12.8.2012 09:49
Děkuji,těší mě,že jsem ve Vás Růženko vyvolala vzpomínku na dětství.Věřím,že dnes už je vše odpuštěno....
Růžena Antlová
12.8.2012 07:28
Pěkné počteníčko článeček mě pobavil a také jsem si vzpomněla na boty které jsem jako dítě musela pro pobavení spolužáků nosit hnědé kotníkové na šněrování o dvě čísla větší ( noha přeci doroste ) které byly nezničitelné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA