Ilustrace: Terezka Humeníková
Zážitek roku: Mám blog!
14. 12. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libuše Křapová
15.12.2016 19:22
Jani Š., díky za první blogové příspěvky, Oldřichu Č., dnes jsem jen mrkla, máte tam zajímavé čtení, určitě se vrátím pročíst si je :-) Drahomíro S. - obrázky vložit dovedu jen po jednom k jednomu článku :-( Určitě jich jde vložit víc, ale zatím taky neumím. Ale prozatím mi to stačí, neteř Terezka jich víc nestačila nakreslit :-) Ali T., to doufám, že ještě blog navštívíš. Ale, bohužel, kafe ti virtuálně nenabídnu :-) Vás ostatní bohužel nejmenuji, je vás tak strašně moc, co mi fandí :-) Díky
Naděžda Špásová
15.12.2016 19:17
Libuško, blog nemám a mít nebudu. Tomu vašemu ale přeji hodně čtenářů, nebo se říká shlédnutí? To je fuk, přeji mu prostě úspěch. A slibuji, že ho také navštívím.
Libuše Křapová
15.12.2016 19:13
Dobrý večer, lidi :-) Váš zájem o můj blog mne moc překvapil, samozřejmě v dobrém :-) Jsem ráda, že se vám líbí . Ale jak jste už sami zjistili, je ve vývoji a vychytávám za pomoci jednoho admina ( a vašich připomínek) mouchy. Doufám, že brzy bude možné kliknout na Příhody běžného dne - v menu Aktuálně - přímo z úvodu. A taky je zjednodušené vkládání příspěvků ke článkům na Blogu. Takže už mi můžete psát příspěvky přímo do blogu :-) :-)
Oldřich Čepelka
15.12.2016 16:55
Váš blog se mi líbí a mám radost, když se "dá něco navíc", jak to děláte vy. Vlastně o tom byly i moje stránky, které už možná brzy skončí - www.malery.cz .
Alena Vávrová
15.12.2016 14:22
Libuško, jsi jednička. Pohádky už jsem skoro všecky znala a ostatní jsem včera večer dočetla. Blahopřeju!
Květoslava HOUDKOVÁ
15.12.2016 09:31
blog nemám, ani nechci - jen "kecat" by nestačilo a obrázky vkládat neumím. Ale ráda sleduji, líbí se mi např. "MARIEKA BLOG".
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA