FOTO: autorka
Adventní zamyšlení
15. 12. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
16.12.2016 10:38
Děkuji Vám všem z celého srdce, kteří jsme mi napsali milé články v diskuzi a přeji Vám klidné prožití zbytku adventu a pohodový i spokojený vánoční čas...
Soňa Prachfeldová
15.12.2016 19:18
Nádherné adventní zamyšlení - ano je to doba ztišení a stačí i doma se uchýlit do koutka, zapálit svíčku a nabrat sílu a lásku. A laskavost starých zkušených kněží to jen dokresluje. Díky !
Hana Rypáčková
15.12.2016 16:32
Moc milé povídání.U nás se roráty zpívají o adventních pátcích, zrovna zítra 16. prosince v 6.30 hodin na II. hradním nádvoří ve Strakonicích. Průvodem se svícemi za adventního zpěvu Rorate coeli se vstupuje do kostela sv. Prokopa, kde pokračuje bohoslužba s dalšími adventními zpěvy. Včera pan farář u stromečku pěkně připomněl, že doba není uspěchaná, ale uspěchaní jsou lidé a ti se mohou zklidnit. Tak hezké vánoční svátky .
Anna Čípová
15.12.2016 14:24
Paní Marie, zaujala mne hned první věta. Boskovice - tam jsem se narodila, vyrůstala v Rájci a velmi ráda jezdila k příbuzným do Skalice. Vaše řádky oživily vzpomínky na dětství. Díky. Do dalších dnů přeji klid a pohodu.
Zuzana Pivcová
15.12.2016 12:23
Napsala jste to moc krásně a škoda, že podobným způsobem neprožívá advent mnohem víc rodin.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA