FOTO: autorka
Zážitek roku: Cestování do Loučné
12. 12. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
12.12.2016 19:19
V Jeseníkách jsem byla poprvé v životě a musím říci, že jsou kouzelné a žijí tam i báječní a pohostinní lidé. Mně se líbil i vláček z Loučné do Losiné. Těším se na další setkání v příštím roce.
Naděžda Špásová
12.12.2016 18:38
No řekněte, jak jsme mohli žít bez mobilů? Danko pěkné povídání, ale ty jsi cestovatelský matador, o tebe bych se nebála, že se někde ztratíš. Já bych třeba do letadla sama nesedla. Hlavně, že jste se všichni sešli, nebo sešly? Na fotkách je vidět, že to bylo moc pěkné. Třeba se příští rok někde potkáme.
Hana Práglová
12.12.2016 16:51
Danuš,šikovné holky se přece neztratí.A velice dobře je,že existují mobily.Jinak by naše domluva nebyla žádná! :)
Karel Hyndrák
12.12.2016 13:30
To je fakt článek laureát na cenu. Akční thriller v přímém přenosu a ještě se šťastným koncem. Pět hvězdiček je málo!
Jana Šenbergerová
12.12.2016 12:27
Moc by mě mrzelo, kdyby tak dobré dorty nedorazily, ale ještě víc, kdyby nedojela jejich pekařka. V Loučné bylo moc hezky i díky organizátorce Marušce, ale také díky lidičkám, kteří se tam sešli. :-)
Zuzana Pivcová
12.12.2016 12:19
Moje cesta z Loučné byla taky tak trochu "kovbojka", protože jsem chtěla jet s Jirkou na motorce, ale hned u Losin nás stihl liják a pak před Šumperkem znovu. Tak jsem to vzdala a z Šumperka jsem odjela promočená prvním vlakem do Zábřehu. A tam jsem skoro 2 hodiny čekala, protože jinak jel jen RegioJet a ten mě nevzal. Jirka už mezitím dojel bez deště. Ale i já jsem nakonec dojela a ten sraz za to stál!! Díky vám všem za to stál.
Hana Rypáčková
12.12.2016 11:25
No , to byl tedy opravdu zážitek ! Chcete zažít něco podobného? Jeďte vlakem...Já tady z jihu bych tam asi vůbec nedojela!!! Danuš , pěkně jsi to napsala. Hlavně, že se podařilo...A dorty to vydržely..
Růžena Marková
12.12.2016 11:23
Dano dík za tvé povídání. Hezky jsem si zavzpomínala a setkání v Loučné. Hanka s Majkou to měli moc hezky zorganizované.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA