Ilustrační foto: pinterest.com
Nejkrásnější dárek
10. 12. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
11.12.2016 17:33
Díky za "pana Skácela" i za Vaše slova.Jsou pravdivá a tudíž krásná.mm
Marie Ženatová
11.12.2016 07:06
Ve 23 letech se mi narodilo první děťátko a to 19. prosince, takže přes Vánoce jsem ležela v nemocnici /dostala jsem větší zánět žil, takže jsem si tam pobyla déle - ale přesto to byl tehdy ten můj nejkrásnější dárek a to narození zdravé dívenky a veliká péče o nás obě od milých sestřiček i lékařů...
Zdenka Jírová
11.12.2016 01:08
Když mi bylo asi 13 let, moc jsem si přála jedny boty, které se skvěly ve výkladu Bati. Nebyly to žádné lodičky s podpatkem, to by mne tehdy ani nenapadlo chtít, ale zdály se mi nádherné. Pořád jsem o nich mluvila. Maminka vyslyšela mé přání a já je dostala pod stromeček. Byla jsem šťastná, že si to pamatuji ještě dnes. Člověk může mít i takové přání, které se mu vyplní.
Alena Vávrová
10.12.2016 19:53
Zrovna jsem správně naladěná z advent. koncertu, kde tato pro mne velice krásná píseň také zazněla. Pamatuji si na jedno svoje vánoční přání - dostat banány. Dodnes nevím, kde je moje rodiče v té době a v tom množství sehnali - bylo jich šest a mohla jsem podělit i svoje sourozence. Ráda váš článek sdílím.
Hana Rypáčková
10.12.2016 16:42
Moc hezké. Vzpomínám na Vánoce, kdy ke mně z chodby přišel medvěd . Věřila jsem , že chodí a mluví. Byl to můj kamarád až do dospělosti. A poslední odstavec potvrdím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA