FOTO: Tomáš Hájek pro Českou televizi
Pavel Zedníček: Lidé k sobě dříve měli více úcty
7. 12. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jane Christ
26.3.2017 21:30
tento seriál se ČTéčku hodně povedl.Pavel Zedníček je jednička.On prostě umí .......
Květoslava HOUDKOVÁ
8.12.2016 06:31
Myslím, že tento seriál bude patřit mezi ty "koukání se schopné" (obdob. jako Četn. humoresky.) Pana Zedníčka mám ráda - už dlouho si také užívám/relax pořad "Kurňa co to je" na TV Barrandov (býval v pondělí, nyní je v pátek)
Zdenka Jírová
7.12.2016 20:51
Na nový seriál z První republiky se těším, na pana Zedníčka zvlášť. A dávám mu za pravdu, že dříve k sobě byli lidé zdvořilejší.
Libor Farský
7.12.2016 18:05
Sdílím s Pavlem Zedníčkem jeho názor v odstavci "Zajímává Vás historie?"
Eva Balúchová
7.12.2016 17:49
Na seriál se už těším.Taky se mě líbí dámská móda z tohoto období.Dnešní oblečení je pohodlnější,ale tehdy ženy takové oblečení uměly nosit.
Danuše Onderková
7.12.2016 13:32
Pavla Zedníčka mám moc ráda, je to jeden z těch herců, které mohu vidět stále ve filmech i v soutěžích, které moderuje. Jenom jsem nevěděla, že je o 2 dny a 4 roky starší.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA