FOTO: autorka
S čerty (ne)jsou žerty aneb Na Mikuláše
5. 12. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
20.9.2017 11:01
Vzpomněl jsem si na úžasný zážitek. Ve výloze prodejny knih Melantrich v ČB běžel televizor a před ním na ulici se shromáždilo nespočet Mikulášů, čertů a andělů. Já jsem si vylezl na lešení protějšího domu, abych viděl, co je tak zajímá. Běžely záběry jak VB mlátí pendreky studenty v Praze. Litoval jsem, že nemám foťák, to by byla fotka roku!
Eva Mužíková
6.12.2016 14:51
Marcelko, tak tento příspěvek mne velmi pobavil, nechápu, jak jsi si dokázala vzpomenout na všechny čertovské obraty... moc hezké, včetně fotek..
Květa Chobotová
6.12.2016 06:11
Moc se mi ta Vaše čertovská nadílka líbí,Marcelko...přeji, ať Vám ten Váš kočičák dělá čertovskou radost, srdečně květa
Jaroslava Handlová
5.12.2016 23:20
Čertovsky zábavné! U posledního odstavce se mi ještě vybavilo: entenýky dva špalíky, čert vyletěl z elektriky...
Jarmila Komberec Jakubcová
5.12.2016 20:06
paní Marcelko moc hezké a milé povídání i pěkné fotky. Černý kočičák Čert nemá chybu. Dík
Alena Tollarová
5.12.2016 19:17
Zrovna jsem si říkala, že je divné, že venku neslyším žádné řinčení řetězů, kde po čertech všichni ti čerti jsou? A nakoukla jsem a oni jsou tady! Vnučka má nejoblíbenější básničku: čejtici se najodilo tuze pěkné mimino, když ho čejtu ukázali, žekl pěkné mimino ... A vnuk měl jednou ve školce besídku složenou výhradně ze samých čertovských!
Alena Vávrová
5.12.2016 18:34
Napadlo mne ty čerty spočítat, ale u 15. jsem toho raději zanechala - pěkná práce ;-) !
Eva Komínová
5.12.2016 14:49
To je po čertech pěkný článek! Chvála češtiny. Je snad v nějakém jiném jazyce tolik čertovských příměrů?
Libor Farský
5.12.2016 14:17
Výborně, Marcelko. Teď již mohu prozradit, že ve své první "Poradně s nápadníčkem" jsem odpovídal na Tvé tři velmi zábavné otázky (své jméno jsi tehdy ještě nechtěla uvést), z nichž ta prostřední byla právě o Tvém Čertovi. Odkaz zde: http://www.i60.cz/clanek/detail/15086/ma-poradna-s-napadnickem-odpovedi-ctenarum-1 A ještě mám od Tebe i další kocouří otázku pro příště, ale tentokrát už na Čerta asi půjdu s kropáčem!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA