S čerty (ne)jsou žerty aneb Na Mikuláše
FOTO: autorka

S čerty (ne)jsou žerty aneb Na Mikuláše

5. 12. 2016
Mikuláš Můj příběh tradice
Hodnocení:
(5 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Vidím, že se to tu hemží čerty. Čert se v tom vyznej! To je tedy čertovo dílo! Ale moc se Ti to povedlo!!
Hana Rypáčková
Jejda Marcelko, musíš sem častěji zaběhnout, sjela jsem dolů na příjmení a proto ten můj omyl. Že je Zuzka básničková a ty spisovatelská přece vím. Odpusť staré poloslepé....A prostořeklá jsem dost...
Danuše Onderková
Marcelo, po čertech pěkné počteníčko...
Naděžda Špásová
Člověk by neřekl, na kolik způsobů lze čerta použít. Marcelo, čert aby to spral, hezky jste to napsala. *****
Marie Seitlová
Marcelko, zajímavý čertovský den a fotky výstižné.
Helena Votíková
Jářku, čertovsky povedené.... :-))
Marcela Pivcová
Paní Hano, Zuzka má také na článku svůj podíl, alespoň v podobě zveřejnění mých fotek, což je pro mne, která nemá vlastní připojení k internetu, poněkud složitější. Jinak jsme obě zvyklé na to, že si nás lidi občas, jako sestry, pletou - mně to ale nevadí, když omyl byl míněn "v dobrém"!
Hana Rypáčková
Díky Zuzko. Článek jsem tipovala na Libora. Hezké mikulášské překvapení a čertovina...
Jiří Libánský
Tak se už nečerti a užij si Mikuláše.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%