FOTO: autorka
S čerty (ne)jsou žerty aneb Na Mikuláše
5. 12. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
5.12.2016 11:17
Vidím, že se to tu hemží čerty. Čert se v tom vyznej! To je tedy čertovo dílo! Ale moc se Ti to povedlo!!
Hana Rypáčková
5.12.2016 11:15
Jejda Marcelko, musíš sem častěji zaběhnout, sjela jsem dolů na příjmení a proto ten můj omyl. Že je Zuzka básničková a ty spisovatelská přece vím. Odpusť staré poloslepé....A prostořeklá jsem dost...
Naděžda Špásová
5.12.2016 10:30
Člověk by neřekl, na kolik způsobů lze čerta použít. Marcelo, čert aby to spral, hezky jste to napsala. *****
Marcela Pivcová
5.12.2016 09:48
Paní Hano, Zuzka má také na článku svůj podíl, alespoň v podobě zveřejnění mých fotek, což je pro mne, která nemá vlastní připojení k internetu, poněkud složitější. Jinak jsme obě zvyklé na to, že si nás lidi občas, jako sestry, pletou - mně to ale nevadí, když omyl byl míněn "v dobrém"!
Hana Rypáčková
5.12.2016 09:23
Díky Zuzko. Článek jsem tipovala na Libora. Hezké mikulášské překvapení a čertovina...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA