Dýňová kaponata

Dýňová kaponata

10. 8. 2012

Netradiční příloha, například ke zvěřině:

Vezmeme dýni, nakrájíme jí na drobné kostičky, přidáme trošku slaniny, pár rozinek, sůl, pepř, dáme tam trošilinku chilli papriky a pokapeme olivovým olejem, takto nakrájené promícháme a necháme v troubě na takových 180 st. zhruba dvacet minut jenom tak zapéct. Pak to spolu zamícháte, drobně to dochutíte a máte hotovou krásnou přílohu. Takže dýňová kaponata je to, co by ke zvěřině mohl mít vlastně každý.

Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.