Ilustrační foto: pixabay.com
Advent - čas rozjímání? Jak u koho...
29. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
2.12.2016 18:04
Olinko, úplně tě vidím..Dnes jsem naprosto vyždímaná, ani ne tak malé děti , ale rodiče a mluva páté přes deváté mě dostala.. Ale už se zase zberkávám. V kostele jsou senza vánoční koncerty, dnes je začal na hradě trh, nálada se mi vrací.
Marie Magdalena Klosová
1.12.2016 22:47
Milá Olinko,mám plný diář předvánočních akcí a setkání,a do toho stále pocit,že jsem se právě vrátila z dovolené.Tak ráda bych napsala pokračování "své Itálie",ale jaksi... Ale na posezení u svíčky s vánoční hudbou si čas najdi.Jako já.Moc zdravím.mm
Jarmila Peerová
30.11.2016 21:53
Milá Olinko,jak jsem se dočetla,máš všeho " přehršel ",a to jak smutného vzpomínání,tak i různých radostí.Měla bych asi napsat,že je mi líto,že máš takové " hoňky ".Nenapíši,opak je pravdou.Je to Olinko báječné,že máš tolik plánů,že jsi tak čilá a aktivní,že máš skvělou rodinu a přátele a že to vše zvládneš.K tomu máš můj obdiv a velkou gratulaci,,,,jen tak dál.Moc Tě zdravím....
Soňa Prachfeldová
30.11.2016 17:11
Olinko, to je právě ten krásný Advent i s tou předvánoční honičkou dárkovou. A večer správně u tv medituješ. Prosinec jsem také měla nabitý a mám narozeninami a svátky mých milých a také protkaný odchodem ze světa mé maminky a manžela. Tak to je a radujme se ze všech maličkostí .
Danuše Onderková
30.11.2016 12:48
Olinko, pěkně jsi to napsala a hlavně si advent v klidu užij. Já to nemám sice tak nabité jako ty, ale v říjnu má narozeniny snacha a maminka od Eliščiného přítele a hned začátkem listopadu Eliška a já. Takže když už se tak málo setkáváme, můžeme narozeniny slavit spolu. U mne letos Advent začal operací a tak se budu dávat do kupy. Přeji ti nádherný advent i se vším co máš naplánováno. Jsem ráda, že tě mám mezi svými přátely
Lidmila Nejedlá
30.11.2016 09:03
Olinko, to jsi celá Ty. Akční, moderní, komunikativní. Mám Tě ráda.
Zuzana Pivcová
29.11.2016 23:12
Stihneš toho, Olinko, hodně, a přitom to nejsou žádné formální zbytečnosti. Ale i bez kočky pozor na rozsvícené svíčky po bytě! :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA