Život stromů aneb s kovbojkou do lesa
Ilustrační foto: archiv autorky

Život stromů aneb s kovbojkou do lesa

28. 11. 2016
Můj příběh stromy
Autor: Eva Krausová
Hodnocení:
(4.3 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Krausová
Jarmilko J., děkuji za Vaše milá slova. Citlivý člověk jsem, někdy mám pocit, že až moc, na druhé straně pro souznění s přírodou je to vlastně dar vnímat. Včera jsem na okraji lesa zahlédla srnku, bývá to vždy nečekané setkání a tajemné...Zašla jsem i na místa, kde jsem ještě nebyla a cítila jsem tam zvláštní energii, možná i proto, že tam moc lidí nechodí. Přeji Vám Jarmilko mnoho energie, lásky a pocitu štěstí nejen v lese.
Jarmila Komberec Jakubcová
Hezké povídání a hezké fotky. Jak vy umíte popsat krásy přírody a lesa je umění. Jste asi hodně citlivý člověk a mně se Vše povídání moc líbilo. Každý týden si udělám čas chodím tak 8 km v lese, kde se nabíjím energií. A když jsem úplně na dne jedu do Klatov, kde v parku mám svůj obrovský dub. Požádám ho o energii, pak poděkuji a mám pocit štěstí. Piste dál Evičko. Moc krásné
Eva Krausová
Květoslavo H., myslím, že Vy spíš nemusíte mne jako člověka, než samotné snímky... Já se zas vyhýbám lidem jako jste Vy, plné negativity v sobě samém, odrážejíc se pak na druhých. Vyfoťte coko-li nejdříve sama, ukažte nám to a pak Vás teprve budu brát vážně. Jste jako kuchařka, která hodnotí pokrmy druhých, ale sama nevaříc...Přesto hezký advent i Vám, lásku a toleranci rozdávající.
Hana Rypáčková
Les a stromy, vůbec celou přírodu miluji a je mi tam dobře. O knize vím, ale asi je to letos 1. vydání v češtině? Zkusím knihovnu. Díky.
Květoslava HOUDKOVÁ
Povídání hezké - fotky příšerné, připomínají ty "šamanské" = nemusím.
Jiří Libánský
I já mám rád stromy. Mám mezi nimi i několik dobrých přátel. S některými si i tykám. Jeden mi dodává často dost síly. Mám ho blízko, na zahradě. Je to ořech. Nemá moc dobrou povahu, ale já už si na to zvykl a dost se kamarádíme. Asi že máme v sobě hodně podobnou energii nás sbližuje.
Eva Krausová
Ilon, dub byl myslím strom Keltů. Elen mne stromy nejen nabíjejí kosmickou energií, ale ono už i to ticho dá člověku mnohé. Srnku jsem tuhle zahlédla již po druhé a člověk je rázem jak v jiném světě. Byla tak blízko, až mne to překvapilo. Rozumím Vám Elen myslím nejen já, ale všichni, kdo k lesu mají blízko. Prostě jsem se jen chtěla podělit o pár poznatků, které jsou zajímavé.
Elena Valeriánová
Mám ráda les. Když mám splín a nebo jen špatnou náladu stačí jít do lesa a vnímat to ticho, tu krásu plnou tajemna, šum v korunách, ptačí zpěv a hned je líp na světě. A když náhodou zahlédnu na kraji mlází srnu je to jako vstoupit do svatostánku. Vím Evo, že Vy mi určitě rozumíte alespoň v tomto směru. A já Vám děkuji za krásné vyznání v tomto článku.
Eva Krausová
Ivanko, knihu jsem koupila v Praze, v Mostě ji neměli. Víly, lesní skřítci z nás mají jistě radost, když vnímáme i jiné bytosti v lese... Myslím, že po přečtení této knihy v nás budou stromy vzbuzovat ještě větší obdiv, pokoru.
Eva Krausová
Marti, nic se neděje s hvězdičkama, mě se už stalo něco podobného. Důležitější je, pokud se článek líbil.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%