Ilustrační foto: archiv autorky
Život stromů aneb s kovbojkou do lesa
28. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
30.11.2016 09:08
Jarmilko J., děkuji za Vaše milá slova. Citlivý člověk jsem, někdy mám pocit, že až moc, na druhé straně pro souznění s přírodou je to vlastně dar vnímat. Včera jsem na okraji lesa zahlédla srnku, bývá to vždy nečekané setkání a tajemné...Zašla jsem i na místa, kde jsem ještě nebyla a cítila jsem tam zvláštní energii, možná i proto, že tam moc lidí nechodí. Přeji Vám Jarmilko mnoho energie, lásky a pocitu štěstí nejen v lese.
Jarmila Komberec Jakubcová
29.11.2016 16:55
Hezké povídání a hezké fotky. Jak vy umíte popsat krásy přírody a lesa je umění. Jste asi hodně citlivý člověk a mně se Vše povídání moc líbilo. Každý týden si udělám čas chodím tak 8 km v lese, kde se nabíjím energií. A když jsem úplně na dne jedu do Klatov, kde v parku mám svůj obrovský dub. Požádám ho o energii, pak poděkuji a mám pocit štěstí. Piste dál Evičko. Moc krásné
Eva Krausová
29.11.2016 09:32
Květoslavo H., myslím, že Vy spíš nemusíte mne jako člověka, než samotné snímky... Já se zas vyhýbám lidem jako jste Vy, plné negativity v sobě samém, odrážejíc se pak na druhých. Vyfoťte coko-li nejdříve sama, ukažte nám to a pak Vás teprve budu brát vážně. Jste jako kuchařka, která hodnotí pokrmy druhých, ale sama nevaříc...Přesto hezký advent i Vám, lásku a toleranci rozdávající.
Hana Rypáčková
29.11.2016 09:22
Les a stromy, vůbec celou přírodu miluji a je mi tam dobře. O knize vím, ale asi je to letos 1. vydání v češtině? Zkusím knihovnu. Díky.
Květoslava HOUDKOVÁ
29.11.2016 08:49
Povídání hezké - fotky příšerné, připomínají ty "šamanské" = nemusím.
Jiří Libánský
28.11.2016 22:15
I já mám rád stromy. Mám mezi nimi i několik dobrých přátel. S některými si i tykám. Jeden mi dodává často dost síly. Mám ho blízko, na zahradě. Je to ořech. Nemá moc dobrou povahu, ale já už si na to zvykl a dost se kamarádíme. Asi že máme v sobě hodně podobnou energii nás sbližuje.
Eva Krausová
28.11.2016 16:26
Ilon,
dub byl myslím strom Keltů. Elen mne stromy nejen nabíjejí kosmickou energií, ale ono už i to ticho dá člověku mnohé. Srnku jsem tuhle zahlédla již po druhé a člověk je rázem jak v jiném světě. Byla tak blízko, až mne to překvapilo. Rozumím Vám Elen myslím nejen já, ale všichni, kdo k lesu mají blízko. Prostě jsem se jen chtěla podělit o pár poznatků, které jsou zajímavé.
Elena Valeriánová
28.11.2016 16:00
Mám ráda les. Když mám splín a nebo jen špatnou náladu stačí jít do lesa a vnímat to ticho, tu krásu plnou tajemna, šum v korunách, ptačí zpěv a hned je líp na světě. A když náhodou zahlédnu na kraji mlází srnu je to jako vstoupit do svatostánku. Vím Evo, že Vy mi určitě rozumíte alespoň v tomto směru. A já Vám děkuji za krásné vyznání v tomto článku.
Eva Krausová
28.11.2016 15:04
Ivanko, knihu jsem koupila v Praze, v Mostě ji neměli. Víly, lesní skřítci z nás mají jistě radost, když vnímáme i jiné bytosti v lese... Myslím, že po přečtení této knihy v nás budou stromy vzbuzovat ještě větší obdiv, pokoru.
Eva Krausová
28.11.2016 14:08
Marti, nic se neděje s hvězdičkama, mě se už stalo něco podobného. Důležitější je, pokud se článek líbil.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA