Ilustrační foto: pixabay.com
Čas je běžec dlouhým krokem
27. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
27.11.2016 18:55
Eleno, já si sice tuhle písničku vůbec nevybavuji, ale to vůbec nevadí. Napsala jsi to moc hezky a i Milan Drobný si dávno myje hlavu stříbrem na vlasy. Těžko chtít po mladých, aby se vžili do myšlení starší generace, vždyť my jsme nebyli jiní. A je to tak, čas plyne všem stejně a oni si budou po létech říkat to samé ... Fotky jako vždycky, nádhera.
Eva Komínová
27.11.2016 16:11
Paní Eleno, moc krásný článek. Podobný nepříjemný pocit jsem zažívala já na setkání bývalých zaměstnanců naší instituce organizované stávajícími zaměstnanci. Jejich narážky"ať si to babči užijí" a pod. Taky jsem si pomyslela, že je to čeká. Mně zas napadá písnička: Koukàm, jak ten čas letí, každému letí, tak co bych se bál...nechám ho letět a zpívám si dál.
Danuše Onderková
27.11.2016 15:50
Elenko, krásně napsané i fotky, byť jsem neviděla vše, jsou nádherné. A musím souhlasit ta, jako ostatní. Čas měří opravdu stejně, jen ti, kteří podnikají a nemají čas na své děti jednou až zestárnou poznají, že jim čas protekl mezi prsty a jejich děti se k nim chovají třeba stejně, nemají na ně čas. Díky za pěkný článek a vybrané verše přesně k tomu.
Eva Krausová
27.11.2016 15:12
A náhle vidíš, cos neviděl kdysi... se mi moc líbí i úvodní foto, byť není Vaše Elen.
Marie Seitlová
27.11.2016 14:26
Elen, moc se mi libí tento článek. Také mi moc vadí, když se o nás říká dědové a babky. Já bych si nikdy nedovolila říci našim i devadesátiletým seniorům na zájezdě babky. Vždy je to paní, pán. Úcta je třeba v každém věku. Krásná ukázka z Tvé výstavy. Díky za ni.
Drahomíra Stínilová
27.11.2016 14:21
S časem bojujeme celý život. Ve stáří asi víc, protože jsme pomalejší a uvědomujeme si, jak nám utekl. Fotky jsou moc hezké. Umíš se dívat a přemýšlet. Je známo, že i fotka musí něco vyjádřit a tím má svou hodnotu. Proto mladé tolik zaujaly ty Tvé. Máš štěstí, že jsi měla možnost je vystavit, protože jinak je to velmi nákladná záležitost. Velmi hezký článek, výborné postřehy.
Elena Valeriánová
27.11.2016 12:45
Až teď vidím svoji chybu. Úvodní foto není, bohužel, moje. Půjčila jsem si ho z pixabay.com. Zřejmě jsem to pod článek neuvedla i když bych přísahala, že ano :-(
Alena Vávrová
27.11.2016 12:44
Elenko, to je krásné připomenutí, díky! I za těch pár fotek z Tvé úspěšné výstavy. Ke které Ti dodatečně blahopřeji.
Lenka Hudečková
27.11.2016 12:23
Elenko, máš pravdu...čas je jediný ke všem stejně spravedlivý....hezky napsané a krásné verše...o fotkách ani nemluvím :-)
Jana Šenbergerová
27.11.2016 10:43
Končí rok, dobře načasované. Všechno jednou skončí, i my. Záleží však na tom, jak. Je smutné, že většina lidí není "happy", přestože všichni šoupeme nohama po Zemi.
Krásný článek včetně fotografií a slovního doprovodu k nim.
Na výstavě jsme byli a tento článek jen umocnil pocity z ní. Díky za něj.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA