Ilustrační foto: pixabay.com
O koupeli lázeňské
25. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
26.11.2016 22:57
Jako bych Vás viděla v minerálce v Teplicích n. Bečvou. O své podobné "parádní " zážitky jsem se tu podělila ve svém příspěvku "Poležet si v minerálce".A už se zas na ni těším.mm
Jana Šenbergerová
25.11.2016 13:40
S chutí bych si takovou "huňatou" dala. Líbí se mi, jak jste to napsal - pěkná práce se slovesy. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
25.11.2016 13:24
Mám ráda wellness pobyt kde jejich součástí jsou různé koupele a vířivky. Naposledy v Madarsku mám do společné bublinkové koupele daly i šampanské (abychom asi měli víc bublinek). Víno nenalily do vody, ale to jsme pily v průběhu koupele.
Zuzana Pivcová
25.11.2016 10:35
Do lázní sice nejezdím, ale koupel, jakou tady líčíte, bych si líbit nechala.
Hana Šimková
25.11.2016 10:32
Tak já už tělo huňaté mít nebudu. Za prvé se už nedostanu do lázní a za druhé nemám vanu.Stejně pořádně nevím, jak takové huňaté tělo vypadá. Je to Hani, ale zajímavá představa.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA