FOTO: autorka
Jak si připravit a zavařit vitamínový zelný salát
20. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Vávrová
20.11.2016 23:39
Kopr je tam určitě dobrý, dá se ještě za draho sehnat např. na farmář. trhu. Myslím, že by se tam klidně mohly dát sušené koprové výhonky, prodávají se jako koření.
Hana Rypáčková
20.11.2016 19:48
Už trochu pozdě, kopr nemám a tak příští rok se snad pochlapím a udělám. Ale chuť na to mám!
Zuzana Pivcová
20.11.2016 19:11
Zelné saláty mi moc chutnají, nejvíc asi s křenem, ale zavařování bohužel pro mě není. Tak budu ostatním ne závidět, ale přát! :-))
Eva Komínová
20.11.2016 15:21
Zelné saláty mám moc ráda, dělám podobný, ale tuto variantu neznám. Určitě zkusím!
Alena Vávrová
20.11.2016 12:11
Recept znám, také jsem ten salát dělávala a rodina mi ho jedla pod rukama ještě syrový. Dávala jsem do něj i okurku, nebo cuketu, kousek celeru a kozí rohy. Prostě, co bylo. Mohu doporučit.
Ladislav Vesecký
20.11.2016 11:26
Vypadá dobře. Ještě bych přidal chili papričku, ať to má šmrnc. Kapsaicín je zdravý na celé tělo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA