FOTO: autor
Jak jsem číhal na zmiji
20. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Štolbová
20.11.2016 18:46
Hady, fakt, nemusím. Tahle tedy vypadá nejmíň na metr a možná i víc. To já bych se vzdálila hodně rychlým krokem. Fotky ale zajímavé a pěkné. *****
Lidmila Nejedlá
20.11.2016 17:26
To je paráda! Vaše trpělivost se vyplatila. Já bych pomalu odešla a už bych se tam nevracela.
Alena Vávrová
20.11.2016 16:21
"Vyřádil" jste se parádně. Gratuluji! Já jsem zatím potkala max. ještěrku, ale taky bez foťáku.
Karel Boháček
20.11.2016 15:49
Zažil jsem osobně uštknutí zmijí. Ač jsem alergik nic vážného to nebylo. Na naší zahradě jsem na ně několikrát narazil. Otázkou je ,zda to nebyla užovky. Klikyháky mají totiž i užovky. Zmije se nejvíc odlišuje skulinkovitým okem/kozím/ od kulatého oka užovky a žlutými měsíčky za hlavou.
Jana Šenbergerová
20.11.2016 13:58
Parádní úlovek a pěkný kousek. Ta vám doslova pózovala. V Horách jsem zmiji neviděla ani na Hadích loukách. Takhle jsem v Českém ráji dvakrát na stejném místě potkala jen slepýše a také mě to nadchlo. Dovedu si představit, jak vám bušilo srdce. :-)
Alena Tollarová
20.11.2016 13:31
To je prima, pane Vesecký, že jste se s námi o takový zážitek podělil! Umím si představit, jak Vám bylo při prvním setkání "bez". O to víc jste si užil překvapení další den i ve dnech následujících. Had je krásný, to mi nikdo nevymluví.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA