Pečená červená řepa s nivou
Ilustrační foto: pixabay.com

Pečená červená řepa s nivou

18. 11. 2016
Hodnocení:
(5 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Liborku, stroužkům seřízni jen špičky, lépe se po upečení vytlačí, ale jinak ho neloupej. A ten med tam dej, třeba v poloviční dávce, dobře to rozvine chuť. Věř mi :-)
Hana Rypáčková
No a artyčoky do toho.....Jsem na ně zatížená v poslední době...
Libor Farský
Měl bych technický dotaz - stroužky česneku opravdu NELOUPANÉ? Chtěl bych to vyzkoušet, ale ještě vynechám med, ten mi tam nějak nepasuje.
Jitka Chodorová
Ano, to může být velmi dobré. Určitě zkusím.
Zuzana Pivcová
Od své kolegyně jsem měla zatím jen řepu pečenou v alobalu, ale byla moc dobrá. Tahle je pikantnější a nejspíš bude ještě lepší.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%