
Ilustrační foto: pixabay.com
Pečená červená řepa s nivou
18. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
18.11.2016 20:03
Liborku, stroužkům seřízni jen špičky, lépe se po upečení vytlačí, ale jinak ho neloupej. A ten med tam dej, třeba v poloviční dávce, dobře to rozvine chuť. Věř mi :-)
Libor Farský
18.11.2016 18:07
Měl bych technický dotaz - stroužky česneku opravdu NELOUPANÉ? Chtěl bych to vyzkoušet, ale ještě vynechám med, ten mi tam nějak nepasuje.
Zuzana Pivcová
18.11.2016 13:55
Od své kolegyně jsem měla zatím jen řepu pečenou v alobalu, ale byla moc dobrá. Tahle je pikantnější a nejspíš bude ještě lepší.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA