FOTO: Jaroslava Handlová
Portugalskem na vlastní pěst (7. díl): Madeiro, bude se nám stýskat!
13. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
29.12.2016 19:11
Děkuji všem za ohlasy a zájemcům oznamuji, že dnes jsem zpřístupnila ke zveřejnění 8.díl s názvem Z Lisabonu na konec světa.
Jaroslava Handlová
29.12.2016 19:04
Jiřino, když vyšel Váš článek, tak já neschopně ležela v nemocnici. Ale vím, že jste na Madeiře zkušenější turistkou, Vaše pěkné fotky jsem si stačila prohlédnout již dříve. Se saněmi máte pravdu, chybička se vloudila.
Jarmila Komberec Jakubcová
15.11.2016 16:05
díky za krásná fota a vyprávění o ostrově. Mám na něj krásné vzpomínky a znovu jsem si tak přiblížila jeho krásu. Já mu říkám "ostrov květin". Nikde jsem neviděla na tak malé kousku země tolik překrásných květin. Úvodní foto strelicie je hezké a tato květina je typická jak pro Madeiru, tak i pro Kanárské ostrovy.
Věra Lišková
14.11.2016 17:41
Nádherná úvodní fotografie mi připomněla krásy ostrova. Ćlánek se povedl a fotografie na konci jej příjemně doplňují.
Helena Lepková
13.11.2016 18:57
Na Madeiře jsem byla loni na jaře - na přelomu dubna a května. Počasí bylo nádherné, ale musíme počítat s neustálým větříkem. Bylo nás 16 + 2 řidiči z CK. Jezdili jsme většími auty. Bezva parta. A spali jsme v hotelu ve starém Funchalu, večer jsme se procházeli městem, zašli na večeři. Madeira nemá chybu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA