FOTO: Elena Valeriánová
Karlova Studánka - tady vás baví svět
9. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
11.11.2016 10:20
Studánku mám ráda.Byli jsme tam se seniory na dovolených a spokojenost byla obrovská. Tak je evidentní,že jste byli spokojeni i vy.Přeji vám to.
Marie Seitlová
10.11.2016 20:07
Elen, krásně jsi popsala svůj pobyt v Karlové Studánce. Je to moc hezké místo v Jeseníkách. Pěkné fotky.
Naděžda Špásová
10.11.2016 16:50
Karlovu Studánku bych jednou chtěla navštívit. Hlavně, že sis, Elen, ty lázně užila. Fotky jsou moc pěkné.
Soňa Prachfeldová
10.11.2016 15:08
Tam musí být nádherně ! Fotky to jen potvrzují. Elenko, tak jsi načerpala zdraví, sílu a ještě nádherné záběry . Skvělé !
Alena Vávrová
10.11.2016 14:58
Díky Elenko, ve mně jsi ty krásné vzpomínky opět probudila svými fotkami a řádky. Bohumíňajdy se asi taky tetelí blahem ;-).
Jana Šenbergerová
10.11.2016 11:39
Asi tomu nebudete věřit, ale přestože máme Karlovu Studánku také co by dohodil kamenem, bez auta se tam tak snadno nedostaneme. Ale docela často tudy projíždíme autobusem, takže se můžeme kochat aspoň pohledem. A co teprve když se projdete kolem Bílé Opavy až k chatě Barborce! Nejkrásněji je tam po deštích, kdy je říčka opravdu bílá, jak se na ní tvoří pěna. Je to krásně vidět na nádherných Eleniných fotkách. Tady na sto procent platí "zemský ráj to na pohled". Nepochybuji, že jste si to hezky užily. A tebe, Elen, budou nepochybně celou zimu hřát krásné vzpomínky. :-)
Helena Votíková
10.11.2016 09:13
V Karlově Studánce jsem byla poprvé s rodiči, když mi byly tři roky. Táta, nadšený turista, to tady měl moc rád. Elenko díky za pěkný článek a super fotky, už máme plán pro příští rok. :-) .
Alena Tollarová
10.11.2016 08:45
Nejradši bych něco napsala ke každé fotce zvlášť, ale to prostě nejde. Tak jen zvolám Na zdraví!
Hana Rypáčková
10.11.2016 08:43
Už jsem to včera přečetla a prohlédla. Je to nádherné místo a jiný tam tráví dovolenou a ty jsi měla krásné místo pro lázeňský pobyt. Krásné, krásné, krásné...Ten pramen mi taky nevadí...Chodníček kolem Bílé Opavy byl jistě opravený, naposledy jsme se tam i brodili....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA