FOTO: autor
Je to vůbec možný?
12. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Oldřich Čepelka
13.11.2016 15:54
Jarmila fotky z Kanárů skvěle potvrdila. Jiřině moc díky, zkusím to, až zas budu mít víc fotek.
Libor Farský
13.11.2016 11:58
Výborně. Také mám malou sbírku obrázků, jenže jen převzatých. A doporučuji nakouknout do galerie Alči Tol.
Jarmila Komberec Jakubcová
13.11.2016 08:45
Zaujalo mně úvodní foto - já jsem byla několikrát na Kanárských ostrovech a myslím, že bych ho situovala na ostrov Lanzarote. Naopak městečko Teror je na Gran Canarii v horách. Vždy ho při své návštěvě ostrova navštěvuji. Na náměstíčku je skvělá prodejna s produkty z aloe. Těším se, že příští rok opět na ostrov poletím.Letos mi to bohužel nevyšlo.
Zuzana Pivcová
12.11.2016 20:56
Fotky jsou většinou jedinečné, je vidět, že si umíte všímat. Pouze to označení Kluzký povrch bývá v pražských obchodních centrech dost běžné u veřejných WC, kde se pravidelně vytírá. Někdy tam dají dokonce tabuli, že momentálně probíhá úklid a zákazník má použít zařízení třeba o 2 patra výše. To občas přestává všechen humor. :-))
Oldřich Čepelka
12.11.2016 20:07
Bohužel nelze zde dávat fotky v tom pořadí, jak o nich píšu. Musíte prostě pátrat, ale všechno tam je (zvětšete si).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA