Ilustrační foto: pixabay.com
Změnit něco ve svém životě? Nesplnitelné přání.
9. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Katarina Schultzova
13.11.2016 10:05
Bohužiaľ v živote je to tak, že sú veci na ktoré s odstupom času pozeráme inak a ináč by sme ich prežívali teraz. . Lenže v živote nie je repete. Čo bolo už sa neodstane. Ja by som veľa vecí a konaní zmenila keby sa to dalo, najmä by som manželovi viac prejavila lásku a to, že si ho vážim a mám sa pri ňom dobre. Človek veľa vecí berie ako samozrejmosť, keď to prežíva, iba keď to stratí pochopí čo stratil. Veľmi pekný článok p.Roman.
Hana Novotná
11.11.2016 12:34
Romane, tohle je ten nejlepší článek, co jsi napsal a je velmi pravdivý. Ráda bych změnila některá má dávná rozhodnutí, která byla hloupá, ale jak se píše - už to nelze. Málokdo se dokáže podívat do hloubi své duše, a přiznat si, co dělal špatně a dělat jen to, co sám chce. Ještě jednou - moc pěkné..
Oldřich Čepelka
10.11.2016 22:21
Romane, brilantní zamyšlení! A ostatní přidali spoustu důležitých a užitečných poučení a zkušeností. Chci přidat jen zkušenost, že u člověka je propojený postoj sám k sobě s postojem vůči ostatním lidem a vůbec ke světu. A ještě taky, že všechno uplývá a nakonec nás asi nejvíc těší, že jsme měli v životě množství prožitků, které v nás zanechaly oprávněný dojem bohatého života. teda pardon, ne že jsme v životě měli (jak je v češtině běžné říkat) - ještě máme!
Danuše Onderková
10.11.2016 19:02
Minulost změnit nejde, i když by někdo rád. Já jsem spokojená i když jsem byla až na dně, musela jsem se s toho vyhrabat. Život mám takový jaký si ho dokáži udělat. Neměnila bych, mám dobrou brigádu, kde jsem získala spoustu přátel, i zde jich mám hodně a jsem tomu ráda.
Alena Vávrová
10.11.2016 15:20
Také se dnes již na vše dobré i zlé, co jsem prožila dívám jinýma očima, přijala jsem to za své, protože věřím, že všecko je vždy tak, jak má být. Takže nějaká pozdní lítost byla by v mém případě věc pošetilá.
Helena Votíková
10.11.2016 09:35
Nezměnila bych nic. Ano je něco, čeho lituju, to ano. Ale to špatné mě nakoplo a bez toho bych možná nepotkala tebe a lidičky s kterými je mi fajn. A přemýšlet co by, kdyby... to je tak akorát na pořádnou depku.
Soňa Prachfeldová
10.11.2016 08:54
Pěkné, pravdivé. Každý máme svou cestičku, spíše mnoho cest, některé si musíme pěkně prošlápnout a často šlápnem vedle, ale to k životu patří. Pomoci dětem, přátelům na úkor vlastního pohodlí pokud člověk může - považuji za správné. Pokud to jde, žiji na plný úvazek /i když už zmenšený/. Prožila jsem dobré i zlé, radost i slzy, neměnila bych nic. Jsem vlastně šťastný člověk, že mi bylo dopřáno toto vše prožít a doufám, že ještě budu žít, jak nejlépe dokáži !
Hana Rypáčková
10.11.2016 08:39
Čím jsem byla, vším jsem byla ráda. Nemám problém..Jen aby to ještě vydrželo...
Lenka Hudečková
10.11.2016 07:09
Romane, změny v životě děláme podle toho, jak to přijde..já jsem před více než 6. lety udělala velkou změnu a nelituji jí. A co bylo dříve, to většinou fakt nezměníme, jen se z toho můžeme poučit....dobře napsané...
Zuzana Pivcová
9.11.2016 20:14
Tos řekla moc krásně, jsem ráda, že jsem si už aspoň něco z toho dokázala taky vzít za své. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA