Změnit něco ve svém životě? Nesplnitelné přání.
Ilustrační foto: pixabay.com

Změnit něco ve svém životě? Nesplnitelné přání.

9. 11. 2016
vzpomínky život
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Katarina Schultzova
Bohužiaľ v živote je to tak, že sú veci na ktoré s odstupom času pozeráme inak a ináč by sme ich prežívali teraz. . Lenže v živote nie je repete. Čo bolo už sa neodstane. Ja by som veľa vecí a konaní zmenila keby sa to dalo, najmä by som manželovi viac prejavila lásku a to, že si ho vážim a mám sa pri ňom dobre. Človek veľa vecí berie ako samozrejmosť, keď to prežíva, iba keď to stratí pochopí čo stratil. Veľmi pekný článok p.Roman.
Hana Novotná
Romane, tohle je ten nejlepší článek, co jsi napsal a je velmi pravdivý. Ráda bych změnila některá má dávná rozhodnutí, která byla hloupá, ale jak se píše - už to nelze. Málokdo se dokáže podívat do hloubi své duše, a přiznat si, co dělal špatně a dělat jen to, co sám chce. Ještě jednou - moc pěkné..
Oldřich Čepelka
Romane, brilantní zamyšlení! A ostatní přidali spoustu důležitých a užitečných poučení a zkušeností. Chci přidat jen zkušenost, že u člověka je propojený postoj sám k sobě s postojem vůči ostatním lidem a vůbec ke světu. A ještě taky, že všechno uplývá a nakonec nás asi nejvíc těší, že jsme měli v životě množství prožitků, které v nás zanechaly oprávněný dojem bohatého života. teda pardon, ne že jsme v životě měli (jak je v češtině běžné říkat) - ještě máme!
Danuše Onderková
Minulost změnit nejde, i když by někdo rád. Já jsem spokojená i když jsem byla až na dně, musela jsem se s toho vyhrabat. Život mám takový jaký si ho dokáži udělat. Neměnila bych, mám dobrou brigádu, kde jsem získala spoustu přátel, i zde jich mám hodně a jsem tomu ráda.
Alena Vávrová
Také se dnes již na vše dobré i zlé, co jsem prožila dívám jinýma očima, přijala jsem to za své, protože věřím, že všecko je vždy tak, jak má být. Takže nějaká pozdní lítost byla by v mém případě věc pošetilá.
Helena Votíková
Nezměnila bych nic. Ano je něco, čeho lituju, to ano. Ale to špatné mě nakoplo a bez toho bych možná nepotkala tebe a lidičky s kterými je mi fajn. A přemýšlet co by, kdyby... to je tak akorát na pořádnou depku.
Soňa Prachfeldová
Pěkné, pravdivé. Každý máme svou cestičku, spíše mnoho cest, některé si musíme pěkně prošlápnout a často šlápnem vedle, ale to k životu patří. Pomoci dětem, přátelům na úkor vlastního pohodlí pokud člověk může - považuji za správné. Pokud to jde, žiji na plný úvazek /i když už zmenšený/. Prožila jsem dobré i zlé, radost i slzy, neměnila bych nic. Jsem vlastně šťastný člověk, že mi bylo dopřáno toto vše prožít a doufám, že ještě budu žít, jak nejlépe dokáži !
Hana Rypáčková
Čím jsem byla, vším jsem byla ráda. Nemám problém..Jen aby to ještě vydrželo...
Lenka Hudečková
Romane, změny v životě děláme podle toho, jak to přijde..já jsem před více než 6. lety udělala velkou změnu a nelituji jí. A co bylo dříve, to většinou fakt nezměníme, jen se z toho můžeme poučit....dobře napsané...
Zuzana Pivcová
Tos řekla moc krásně, jsem ráda, že jsem si už aspoň něco z toho dokázala taky vzít za své. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%