FOTO: autorka
Podzim v Údolí Šembery
8. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
4.11.2022 23:28
Hezké podzimní fotky z z krajiny, kterou neznám, i když pocházím z z Kouřimi. Lesy jsou tam podobné, je tam krásně.
Alena Vávrová
2.11.2021 13:46
Dík za komentář, Marcelko. Ano, už si ten výlet o víkendu užíval i veselý Kubíček a můstek je o něco schůdnější, než tehdy.
Marcela Broumová
2.11.2021 10:49
Alenko, umíš se tak pěkně koukat a předávat i nám, šmajdům po rovince. Fotky jsou kouzelné, děkuju. Obdivuji i odvahu a přechod po kladině- můstku. To všechno je před 5ti lety?! Teď už by s vámi štrádoval Kubíček :)
Jan Zelenka
26.11.2019 20:20
Podle fotek je to moc pěkné místo. Mrzí mě, že už mě nohy tolik nenesou. Taky bych rád takhle chodil. pěkná procházka,.
Janina Jeřábková
16.8.2017 18:46
I já miluji procházky lesem, potoky,skály,vodopády. Krásné fotky,Alenko.
Elena Valeriánová
9.11.2016 21:16
Další kout naší krásné vlasti, kde to neznám. A jsem upřímně ráda, že Tvým prostřednictvím Alenko jsem se mohla podívat . Je to skvělé.
Alena Vávrová
9.11.2016 12:32
Děkuji vám všem za milé komentáře. Jsem ráda, že jsem vás s tímto krásným a zajímavým místem mohla seznámit.
Lenka Hudečková
9.11.2016 06:59
Alenko, zavedla jsi nás na moc pěkné místo, které neznám...Krásný článek, díky za sdílení :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA