Ilustrační foto: pixabay.com
Rodinná kapelo, držte rytmus!
1. 11. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Karel Hyndrák
27.11.2016 22:55
Jo tahle videa se k tomuhle článku pásnou. Traktor u tří mužů jako metronom 230RPM. Osamělý muž hraje na dobro, je to taková divná kytara naležato. Vynalezli ho v Americe 2 Slováci bratři Dopěrové (zkratka Doper Brothers). Levá ruka hraje želízkem přes všechny struny (on má na malíku trubičku). Dobro je standardním nástrojem bluegrassových kapel, např. Malina Brothers
https://youtu.be/8pP38_QNyxY
Karel Hyndrák
26.11.2016 23:20
Libore dík za přesnost. Zdálo se mi, že pochodují nějak pomalu a trochu v záklonu.
Karel Hyndrák
26.11.2016 21:50
Libore promiň, asi jsem si to spletl se stráží Buckinghamského paláce ty krok sun kroky (viz. minuta 12:27)
https://youtu.be/bkOaYJTv5g4
i když Legion Etrangere na youtube pochoduje taky zvláštně.
Karel Hyndrák
26.11.2016 21:16
Ad Libor: Myslíš tím normální legie, nebo Cizineckou legii, ta chodí zvláštním přísunem.
Redakce i60
2.11.2016 09:52
Pane Hyndráku, do rubriky Hudba jsme vydali předchozí tři vaše příspěvky. Nejsme si ale jisti, zda až tak dovysvětlí příspěvek čtvrtý, jak píšete...
Hana Rypáčková
1.11.2016 20:39
Metronom ten starý znám z hudebky a snad v klávesách je zabudovaný. Do mobilu neznám. Když se sejdeme, je rodinné muzicírování..Ale ne rámus, housle, kytary , flétny a piáno. Zazpívat si u táboráku je hezké. Taky se těším na nahrávky. Honza R.už nám rodinné muzicírování předvedl.
Zuzana Pivcová
1.11.2016 20:22
Jsem zcela pro, aby rodina společně muzicírovala, pokud má k tomu buňky (viz Kelly Family nebo u nás Vágnerovi). Toto je však technický návod a já jsem technický diletant. Ale bylo by super, kdybyste něco v praxi nahráli a zveřejnili.
Karel Hyndrák
1.11.2016 20:16
Já když klepnu níže na vaše jméno, dostanu se do vašeho profilu a tam si přečtu (Zobrazit) i dosud nevyvěšené články.
Jana Šenbergerová
1.11.2016 19:55
Pane Karle, ani náhodou jsem nepomyslela na "pitomě", pouze na zahleděný = zaujatý hudbou, mající hudbu rád. :-)
Karel Hyndrák
1.11.2016 16:56
Ano. Tohle je čtvrtý článek ze čtyř vložených. Možná, až se zveřejní ty 3 úvodní, tak nebudu vypadat tak pitomě (zahleděný).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA