Módní přehlídka v OC Letňany v roce 2015. FOTO: Miluše Převrátilová
Módní přehlídka našich zralých modelek už tuto neděli v Letňanech!
25. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
29.10.2016 21:19
Pro Jarmilku: Módní přehlídky a další vystoupení na improvizovaném pódiu se konají v dolním podlaží, kde je i multikino a hlavní restaurační zařízení. Musí se sjet dolů a je to hned poblíž eskalátoru.
Jarmila Komberec Jakubcová
27.10.2016 17:05
dívala jsem se do programu Mamma Help (pořadatel akce) ale tam nic o módní přehlídce není uvedeno. Od 11.30 je tam pouze akrobatické vystoupení. Chci na přehlídku přijet z Plzně ale nevím v jakých prostorách přehlídka bude. Tak nevím, Nikdy jsem v OC Letňany nebyla - snad to tam najdu. Informace by pro nás venkovské měly být přesnější.
Hana Čadová
26.10.2016 21:45
Bohužel na přehlídku se nemohu přijet podívat, jsem mimo domov. Ani nevím, kdy se mohlo na přehlídku přihlásit. Musím pečlivě všechny rubriky číst.
Alena Tollarová
26.10.2016 19:37
Přeji modelkám ladný krok a úspěch na molu. Bohužel pozvánka přišla pouhých 5 dní před konáním akce a to je pro mě příliš pozdě. Už mám domluvený jiný program.
Dagmar Bartušková
26.10.2016 10:53
Věřím, že tato módní přehlídka bude mít opět takový úspěch, jako ty všechny předešlé. Všem, kteří se na této akci podílí, držím palce.
Květoslava HOUDKOVÁ
26.10.2016 06:43
Moc mne potěšila tato zpráva. OC Letňany je mi blízké a dostupné (1/2 hod.cesty). Přijedu fandit a ráda se setkám s "í"čkařskými diváky. Neděle = na plotnu "dám dečku" a snad tento "malý výlet" i s obědem zmáknu.
Eva Balúchová
25.10.2016 20:10
Ano Zuzko,pro mě je to na poslední chvíli,ale nemusím být všude.A taky bych ráda viděla nové modelky.Myslím,že je z čeho vybírat.
Zuzana Pivcová
25.10.2016 19:50
Je to informace zase trochu na poslední chvíli a nevím, jestli nebude řadě lidí vadit ten předdušičkový termín. Já se tam určitě podívám. Některá jména modelek jsou už známá. A co ty stovky přihlášených, jejichž fotky tu stále ještě máme v databázi? Jsou někomu k dispozici?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA