Ilustrační foto: Ladislav Vesecký
Posvátný háj
26. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
27.10.2016 08:25
Květo, bydlet u zámeckého parku je super. Až na tu zimní přestávku. To já naštěstí do lesa mohu kdyko-li. Miluji stromy a Vy o nich s pokorou a láskou píšete. Jen je škoda, že jste nepřidala snímky přímo z parku. Jistě se na jaře zase setkáte.
Zdenka Jírová
27.10.2016 00:11
Zámecké zahrady jsou krásné v každé roční době, máme ji také, naštěstí návštěvy nejsou časově omezeny, tak se v ní procházíme i v zimě,kdy přilepšujeme ptákům a kachnám na rybníce, pokud nezamrzne.
Jana Šenbergerová
26.10.2016 22:30
Krásné vyznání stromům. Dnes jsem si jejich podzimních hávů užila do sytosti cestou do Šumperka, kde na rozdíl od Hor svítilo sluníčko a lesy se koupaly ve zlatě. O té kráse se mi dnes snad bude i zdát.
Naděžda Špásová
26.10.2016 16:10
Parky a les mám taky moc ráda. Vaše vyznání stromům je krásné. *****
Ladislav Vesecký
26.10.2016 14:04
Paní Bělová, jsem mile potěšen, že jste si vybrala mé foto krásného Jesenického podzimu.
Alena Vávrová
26.10.2016 12:39
Krásné vyznání doplněné krásnou fotkou! Také mám ráda stromy a obdivuji je v jejich kráse a rozmanitosti v každém ročním období.
Eva Balúchová
26.10.2016 12:17
Mám ráda všechny stromy,malé,velké.zelené,kvetoucí i suché jsou krásné.Nejhezčí jsou barevné na podzim..Fotka p.Veseckého se k vašemu článku moc hodí.
Zuzana Pivcová
26.10.2016 10:07
Určitě máte k stromům krásný vztah a ony Vám to patřičně oplácejí. A na jaře se zase shledáte. V zimě jsou v parku asi neudržované cesty, proto to uzavření pro veřejnost.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA