FOTO: Jovan Dezort pro wikimedia.org
Hana Hegerová, první dáma českého šansonu, oslavila 85 let
23. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
27.10.2016 21:00
Zpěv pí Hegerové jsem si vždy ráda poslechla, byl to neuvěřitelné! Tak ji přeji jen a jen hodně zdraví.:-)
Vladka Steinová
25.10.2016 17:10
Dobrý den, děkuji všem za milé příspěvky, za vzpomínku pro Hanu Hegerovou a za přání pro ni.Vladka
Marcela Pivcová
25.10.2016 14:35
Paní Hegerová je u nás zatím stále se svými šansony nepřekonaná zpěvačka. Většinu jejich písní znám, a i když zdaleka nejsou optimistické, ráda si je občas připomenu. A tu neobyčejnou ženu v černých šatech, stojící na potemnělém jevišti, vidím stále. Přála bych paní Haně ještě hodně zdraví.
Jarmila Komberec Jakubcová
24.10.2016 16:30
Děkuji Vladko za milé připomenutí. Dostala jsem se ke čtení na íčku až dnes.
Libor Farský
24.10.2016 06:02
Děkuji za tuto krásnou připomínku Hany Hegerové i úžasných autorů jejích písní.
Alena Vávrová
23.10.2016 22:24
Hana Hegerová je i moje oblíbená zpěvačka, šansony miluji, moc jí přejí k životnímu jubileu štěstí a zdraví.
Hana Čadová
23.10.2016 22:12
Písničky paní Hegerové mám moc ráda. Prý v mládí jsem jí byla podobná. Přeji ji hodně zdravíčka!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA