Všichni moji blízcí psi
FOTO: autorka

Všichni moji blízcí psi

22. 10. 2016
domácí mazlíčci pes
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenek Prejza
Krasavci... I my jsme měli psa, jezevčíka. Když umřel (měl 13 let), bylo u nás moc smutno. Byl to náš kamarád, dá se říct člen rodiny. Udělali jsme mu hrobeček v přírodě s výhledem na jeho oblíbená místa. A nestyděl jsem se za slzy i já. O manželce ani nemluvím... Od té doby jsme měli i další hafáky, ale nikdy to "nebylo ono". Prostě náš Daneček byl jen jeden. Omlouvám se všem za svůj výlev emocí, ale prostě jsem se opět vzpomněl...
Naděžda Špásová
Evo, ještě jsem zapomněla napsat, že vaši psi jsou kouzelní a fotky jsou moc pěkné.
Naděžda Špásová
My pejskaři si vždycky rádi přečteme, že v tom nejsme sami. Mám na mysli lásku k pejskům, to, že o nich často mluvíme, že je milujeme jako členy naší rodiny a za nic na světě bychom je nevyměnili. Tak to aspoň cítím já. *****
Libor Farský
Již se moc těším na pokračování. Mám také s pejsky spoustu zážitků, o některých jsem již psal. Vůbec si už život bez "nejlepšího přítele" neumím představit.
Alena Vávrová
Pejsky mám moc ráda, i když patřím mezi ty, co si již nového nepořídili. Naštěstí v rodině pejsci na pomazleníčko a obdivování jsou. Zrovna před chvilkou jsem se rozplývala nad sousedovic štěnětem russel-teriéra. Má úžasné vybarvení a je temperamentní a přítulný :-) .
Věra Lišková
Pěkný článek i fotky, i psí dort, tak to smekám. Současně máme také tři různé pejsky.
Zuzana Pivcová
Zvířecí články se mi moc líbí. Samozřejmě v nich zazní i smutný tón, ale život ubíhá všem. Přeji Vám i všem psím kamarádům ještě dlouho hlavně veselou notu.
Zdenka Jírová
Hezké povídání o lásce k pejskům. Já měla jen jednou psa - boxera Danilu. Už je to 50 let, ale vzpomínám na něho stále.
Lidmila Nejedlá
Těším se na další články o psích kamarádech.
Marie Seitlová
Moc pěkný článek, psy mám moc ráda. Jsou to úžasní kamarádi a členové rodiny.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%