Máme rádi zvířata 我们欢迎中国的儿童
20. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
20.10.2016 17:46
Milé dámy. Všechny údaje jsou podložené poctivým prostudováním problematiky a konkrétní údaje jsou pod článkem - o všech nákladech, stravování pand atd. Dal jsem to záměrně až pod článek - jen pro zájemce, abych se vyhnul výtkám jako od Květy - o nestravitelné litanii. Takže pro Květu - příště mé litanie prostě nečti, co Tě k tomu nutí? Opravdu bych to uvítal.
Jaroslava Handlová
20.10.2016 17:26
Libore, oceňuji jakou práci jsi měl s tak humorně psaným článkem. Víme, že se již dávno důležité činnosti neobejdou bez politiky. Já jsem sledovala již v srpnu debatu o tom, jak se připravuje výstavba pavilónů pro gorily, ale i další pro pandy. Tehdy již bylo vypsání soutěže na projekt obojího tzv. na spadnutí. Myslím, že kdyby neměl pan ředitel ZOO přislíbenou nějakou významnou podporu, tak by se to neuskutečnilo. Úplně chápu jeho touhu mít pandy velké v Praze. A přeji, aby se mu to povedlo. V žádném případě bych ale nesouhlasila s tím, že by za to pražská ZOO, nebo město, nebo stát či kdo (?) měl platit. Brala bych to od Číňanů jedině jako čestný dar - tedy bez placení - ať jsou rádi, že se zde chovatelé o pandy postarají!/// A koala s motýlem je opravdu pro radost. Díky.
Květoslava HOUDKOVÁ
20.10.2016 15:33
Libore, nechápu, proč opět sepisuješ takovou -téměř nestravitelnou- litánii. Máš svá léta, žiješ mezi pejsky a snad nějakou domácí havětí - a přitom "mudruješ" nad pandou a politikou. Pan Bobek - ředitel Z00 je dost odborný-moudrý a uvážlivý, aby se vyjádřil = ANO / NE k pandě = jako ozdobě ZOO, ale také k možným problémům s tím spojeným. Jednání nebudou jednoduchá, ale určitě k nim nebudou potřeba tyto zbytečné -ryze "odborné" názory - my, senioři - hleďme si svého!
Zuzana Pivcová
20.10.2016 14:42
Je to všestranné a vtipné. Co se týče chovu pandy, myslím, že patří k velmi náročným. Panda, pokud vím, konzumuje jen bambus, který by se musel letecky dovážet. Takže to není jen nějaká atrakce.
Jana Šenbergerová
20.10.2016 14:19
Libore, máš můj obdiv. Tohle bych dávala dohromady hodně dlouho a asi by se mi to ani zpoloviny nepovedlo tak jako tobě. Nápadité, ale hlavně aktuální a konstruktivní.
Hana Rypáčková
20.10.2016 14:01
Opravdu výstižné a napadá mě jen: "Padouch nebo hrdina , my jsme jedna rodina." Spokojím se s pandou červenou v našich ZOO.
Libor Farský
20.10.2016 13:57
Čtenáři + redakce: Chtěl jsem se podívat na hvězdičkové hodnocení a samo od sebe mi to přidalo ***** za mne. To mne moc štve, nešlo by je odstranit?
Libor Farský
20.10.2016 13:53
Dodatek. Nejvíc by se mi líbilo, kdyby se našim zoologům v Praze podařilo vyšlechtit českého dvouocasého lva a jako světový unikát ho pronajmout Číně za 1 milion Kč denně. Klidně bych jim dovolil obléci mu červený svetr nebo trenýrky.
Jiří Libánský
20.10.2016 13:24
Vtipně a přitom věcně dobře napsaný článek. Můj názor? Navzdory ponížené servility a projevů devotnosti některých našich čelních představitelů. Ať si Čína strčí pandu .. ...... (Za klobouk třeba) !!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA