Ilustrační foto: pixabay.com
Fešák kohout
18. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
22.10.2016 19:02
Milé povídání, jako dlouholetá chovatelka slepic jsem vše měla jako před očima. Pět slepiček pro takového akčního kohouta, to je opravdu slepičí horor:))))))
Hana Práglová
19.10.2016 22:10
Jindříško-dle mne-perfektní čtení!!! Jsem ráda,že tě opět vidím a čtu na tomto webu!!!! Jen takových příspěvků k zasmání i úvaze více!!!!
Lidmila Nejedlá
19.10.2016 19:27
Kohout byl kabrňák, leckdo by si z něho mohl vzít příklad. Měli mu pořídit dvakrát větší počet slepic. Punťa to určitě věděl a proto zamordoval malé kohoutky, slepičky nechal. Jóóó moudrost zvířat.... Článek se mi moc líbí.
Zuzana Pivcová
18.10.2016 19:57
No jo, zvířecí říše nefunguje vždy podle našich přání či morálních zásad, ale je vždy ve své podstatě upřímná a přirozená. Moc milé vyprávění.
Elena Valeriánová
18.10.2016 19:41
Napsáno velmi čtivě a vtipně, prostě to má "šmrnc". Pobavila jsem se a vzpomněla si na kohouta, co kraluje na našem dvorku. Původně byl zakoupen jako krásná slepice a on to byl maskovaný kohout.
Jarmila Komberec Jakubcová
18.10.2016 19:36
Moc hezký článek - chudinky slepice a i pejsek. Ten kohout byl opravdu zvrhlík.
Hana Rypáčková
18.10.2016 17:16
No to není on, je ilustrační a podobný kohoutovi, kterého mají sousedé dcery. Ten je ale galantní, slepice jsou jako nové a když něco dobrého přes plot hodíme, honem je svolává a zobe naoko do dobroty, pak odstoupí a vše jim přenechá. Je to galantní chlapík. Když na nějakou slepici skočí a obcuje s ní, ta se pak jen otřepe a významně se podívá na ostatní a nějakou žárlivou klofne. Ta pak klofne další a ostatní dělají jakoby nic. Prostě každý kohout se nepovede. Spíš bych domlouvala psovi...Co je v domě není pro mě. Pěkné pobavení.Žádná politika.
Hana Rypáčková
18.10.2016 17:16
No to není on, je ilustrační a podobný kohoutovi, kterého mají sousedé dcery. Ten je ale galantní, slepice jsou jako nové a když něco dobrého přes plot hodíme, honem je svolává a zobe naoko do dobroty, pak odstoupí a vše jim přenechá. Je to galantní chlapík. Když na nějakou slepici skočí a obcuje s ní, ta se pak jen otřepe a významně se podívá na ostatní a nějakou žárlivou klofne. Ta pak klofne další a ostatní dělají jakoby nic. Prostě každý kohout se nepovede. Spíš bych domlouvala psovi...Co je v domě není pro mě. Pěkné pobavení.Žádná politika.
Alena Vávrová
18.10.2016 17:11
Jindřiško, moc ráda tě tu po dlouhé době vidím a čtu. Tak tenhle kohout byl asi na pětičlenný harém přesila a neosvědčil se. Majitel to ale vyřešil elegantně. Z vlastní zkušenosti však vím, že pokud někdo chová užitková zvířátka a dá jim jméno, tak je pak problém takové zvířátko dostat na pekáč. Takže ty slepičky asi žily ještě dlouho... dokud neumřely... ;-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA