Ilustrační foto: pixabay.com
Kočičí rapsodie
19. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
19.10.2016 18:10
Romane, jako vždy je to vtipné. A jako vždy Vám nevěřím ani slovo. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
19.10.2016 16:24
Velmi si vážím lidí, kteří se dokáží postarat o opuštěná zvířátka.
Hana Šimková
19.10.2016 14:33
Tak na noc bych asi nezůstala, slušně bych se omluvila a uháněla pryč. Ale pěkný článek i zážitky.
Marie Seitlová
19.10.2016 14:32
Romane krásné úsměvné čtení. Ale nevím, zda nějaký deodorant přehluší mňauodér. Mě stačí když najedu sekačkou na hromádku, kterou v mé zahradě udělají kočky od sousedů.
Danuše Onderková
19.10.2016 14:18
Romane, super počtení, nevynechám jediný článek a nic kolem mne nemůže vyrušit. Já bych asi při vstupu do dveří na vašem místě udělala čelem vzad a upalovala bych co nejdál, třeba by to Alena řešila :) . Těším se na další a dávám 5 hvězdiček
Roman Procházka
19.10.2016 13:32
Pardon, už jen při vzpomínce na ty ozóny tenkrát, se ta má mozkovna raději vypla, a já napsal s těmy s tvrdým y. To je tím, jak na vás zde na I60 pořád myslím...
Roman Procházka
19.10.2016 13:09
Odpověď na to, proč můj čuchometr nezaregistroval mňauodén. Ona Alena totiž na dálku voněla těmy deodaranty z tržnic tak, že vlastně každý ten normální člověk pražský vzduch vnímal vedle Aleny jako nejluxusnější Kokochanel prague 1. Omluvám se, ale v dámské kosmetice se nevyznám. Já byl odkojenej modrou Indulonou a Pitralonem. Mňau.
Alena Tollarová
19.10.2016 12:58
První, co mě při čtení napadlo, bylo jak to, že to nebylo z mé jmenovkyně cítit? A vzpomněla jsem si na krásnou Angeliku ...
Jana Šenbergerová
19.10.2016 12:21
Kamarádka je také kočičí máma, ale u ní doma to cítit není, i když mívá i šest koček. Odpovídá tomu i spotřeba pracích a čisticích prostředků. Mně stačí binec, který si udělám doma sama, zvířat jsem si užila, když byly doma dcery.
Romane, píšete moc hezky. Těším se na další "povídání".
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA