Tolik roztomilých mláďat aneb Pondělí v pražské ZOO
FOTO: Zuzana Pivcová

Tolik roztomilých mláďat aneb Pondělí v pražské ZOO

11. 10. 2016
Můj příběh ZOO
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Chodím do ZOO ráda, v posledních letech hlavně do té v Olomouci. I v pražské se mi moc líbilo a doufám, že si někdy zopakuji návštěvu s Pavlem. Zuzko, díky!
Alena Tollarová
Zuzko, to se Ti povedlo! Tak aktuální reportáž ze zoo s fotkou novorozeného slůněte a maličké gorilky. Na FB jsem zrovna četla, že dnes byla slůňata pohromadě, ale na noc je zase odddělí. Jsou hrozně roztomilá. Hanko, jde o všechny pondělky.
Hana Rypáčková
To je milé. Já ZOO miluji. A to Šťastné pondělí je první pondělí v měsíci? Můžeme si to někdy zopakovat...
Eva Komínová
Pražské ZOO rozhodně fandím, i na FC. Také jsem zaznamenala novorozené slůně i to, že by si s ním už trochu odrostlejší Max chtěl hrát, ale zatím je musí oddělovat, protože to jsou různé váhové kategorie. Hezký článek.
Lidmila Nejedlá
Do ZOO vždy ráda zavítám. Péče goril o svá miminka mě vždy dojme. Hezký článek, Zuzko.
Jiří Libánský
Hezký článek. I jako pozvánka do ZOO. Rovněž fotky slonů, opic, želv i obou ještěrek.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%