Meditace na téma: Asi to čeká všechny
15. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
16.10.2016 16:36
Je to tak,ale je potřeba se tomu nepoddávat a umět se tomu zasmát.A v televizi "huhňají",zvlášť v nových kriminálních seriálech.Je to ověřené i u mladších generací.Prý nejsou peníze na lepší techniku! mm
Drahomíra Stínilová
16.10.2016 12:39
To je přesně vtipné. Ještě bych dodala, že den má nějak míň hodin. Vždyť to neustálé hledání klíčů, brýlí, lopatky na zahradě nemůže trvat tak dlouho. A taky=žena má být upravená i ve starším věku, ale jak, když brýle nenamaluješ a při sundání je v zrcadle jen rozmazaný flek.
Zuzana Pivcová
15.10.2016 19:36
Je to zvláštní, Hani, že Tvé syrově humorné články mi vždy spraví náladu. :-)
Hana Šimková
15.10.2016 13:46
Jo, asi nás to čeká všechny,ale musíme to nést s humorem, jinak to bude hodně smutné.
Oldřich Čepelka
15.10.2016 11:46
Vtipné. Připadá mi to jako pokračování mého nedávného článku na i60 To je príma, být tak trochu starý někdy z 3. 10.
Věra Lišková
15.10.2016 11:24
Jo v televizi huhńají, musím zesílit zvuk, na čtení mám brýle, již několik let a mladí lidé chodí tak rychle, že mizí přede mnou v dáli. Pak ale potkám maminku spolužačky, je jí přes devadesát a je celkem v pohodě, znám i pána, který jezdí v 90 letech vlakem na výlety. Hlavně neztrácet naději.
Libuše Křapová
15.10.2016 10:49
Hanko, souhlasím. Taky nechápu, proč ti ostatní vypadají tak staře. Herci v televizi huhňají a není jim rozumět, zdraví mne nějací neznámí lidé - a pak jsem se dozvěděla, že to byla dcera kamarádky.... Proboha, vždyť jí bylo pět!! A na vlakovou zastávku jsem dřív měla pět minut, někdo mi ji přestěhoval opět minut dál. No nevím, co se to jen s tím světem děje :-)
Naděžda Špásová
15.10.2016 10:40
Máme to všichni stejné. Řekla bych, že je to spíš smutné. Šťastnější jsou ti, kteří to berou s humorem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA