FOTO: archiv Jitky Zelenohorské
Jitka Zelenohorská: Ke svým sedmdesátinám si dávám knížku
8. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Slavíková
9.10.2016 08:35
Také jsem si nemohla vzpomenout na žádný jiný film a překvapil mě dlouhý seznam rolí v databázi, např. Kdyby tisíc klarinetů, Slaměný klobouk, Adéla, Skřivánci na niti..... a desítky dalších. Hrála i v TV seriálech, naposledy v roce 1985.
Zuzana Pivcová
8.10.2016 19:40
Byla to velmi hezká okatá tmavovlasá dívka, kterou jsem znala jen z Ostře sledovaných vlaků, protože zakázaný film Skřivánci na niti, kde hrála jednu z vězeňkyň, se objevil až po listopadu. Také jsem tehdy věděla, že je to partnerka Waldy, s nímž obývali byt v horním patře na rohu Václaváku a Jidřišské. O jejích dalších osudech jsem se dozvěděla myslím až z 13. komnaty. Je smutné, když ženy začnou řešit své osobní problémy pitím alkoholu. Takových hereček bohužel bylo a je dost.
Elena Valeriánová
8.10.2016 17:55
Na JZ si nepamatuji, pouze scénu z Ostře sledovaných v!aků. Ale tuto scénu nemám spojenou s určitou herečkou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA