Fotoreportáž: Ach, ta Milada
FOTO: Naděžda Špásová

Fotoreportáž: Ach, ta Milada

3. 10. 2016
cestování fotografování
Hodnocení:
(4.8 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Valachovičová
Krásné obrázky, poutavý článek, díky. Já jsem skoro neplavec, voda není můj živel, ale pro vodomilce asi úžasné.
Naděžda Špásová
MM, tohle je realita. Až na pár fotek, všechno je foceno 25.9.16. Není to tam vůbec špatné, procházka je opravdu moc pěkná.
Marie Magdalena Klosová
Krásné fotky.Realita je,zdá se, o něco méně zdařilá.Škoda! mm
Alena Vávrová
Pěkné místo - vodu já mohu - a fotky jako vždy též bezva - jako bych tam byla. Díky, Naďo.
Naděžda Špásová
Všem moc děkuji za příspěvky.
Helena Votíková
Hezké místo. Koukám, že mám v poznávání severu mezery. :-)
Libor Farský
Hezké místečko, ale s tou výsadbou zeleně má Alča pravdu, někdo zaspal, já bych tam bez stínu také nevydržel. Mimochodem, Naděnko, ještě nikdy jsem neviděl ani agresivní labutě :-)
Alena Tollarová
Informace o napouštění Milady jsem průběžně sledovala. Někdy to vypadá, že něco co trvá hodně dlouho, nikdy nebude hotovo a pak přijde překvapení, že se zadařilo. To se týká i Milady. Je dobře, když se tímto způsobem rekultivuje krajina. Napadá mě, že kdyby tam v roce 2001 vysadili nějaké stromy, mohl tam dneska být i nějaký ten stín. Nebo aspoň stínek. Aspoň tedy já nedokážu ležet na slunci, proto koupání tam pro mě není. Ale za procházku by Milada určitě stála.
Lidmila Nejedlá
Hezké, Naďo. Proč se jezero jmenuje Milada? Jmenoval se tak i původní hlubinný důl? Hezké fotky.
Eva Komínová
Pěkný článek i fotky. Tyto končiny neznám, dík za info.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%