FOTO: Naděžda Špásová
Fotoreportáž: Ach, ta Milada
3. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Valachovičová
6.10.2016 15:53
Krásné obrázky, poutavý článek, díky. Já jsem skoro neplavec, voda není můj živel, ale pro vodomilce asi úžasné.
Naděžda Špásová
5.10.2016 23:01
MM, tohle je realita. Až na pár fotek, všechno je foceno 25.9.16. Není to tam vůbec špatné, procházka je opravdu moc pěkná.
Marie Magdalena Klosová
5.10.2016 22:45
Krásné fotky.Realita je,zdá se, o něco méně zdařilá.Škoda! mm
Alena Vávrová
5.10.2016 13:14
Pěkné místo - vodu já mohu - a fotky jako vždy též bezva - jako bych tam byla. Díky, Naďo.
Libor Farský
4.10.2016 05:24
Hezké místečko, ale s tou výsadbou zeleně má Alča pravdu, někdo zaspal, já bych tam bez stínu také nevydržel. Mimochodem, Naděnko, ještě nikdy jsem neviděl ani agresivní labutě :-)
Alena Tollarová
3.10.2016 19:32
Informace o napouštění Milady jsem průběžně sledovala. Někdy to vypadá, že něco co trvá hodně dlouho, nikdy nebude hotovo a pak přijde překvapení, že se zadařilo. To se týká i Milady. Je dobře, když se tímto způsobem rekultivuje krajina. Napadá mě, že kdyby tam v roce 2001 vysadili nějaké stromy, mohl tam dneska být i nějaký ten stín. Nebo aspoň stínek. Aspoň tedy já nedokážu ležet na slunci, proto koupání tam pro mě není. Ale za procházku by Milada určitě stála.
Lidmila Nejedlá
3.10.2016 18:58
Hezké, Naďo. Proč se jezero jmenuje Milada? Jmenoval se tak i původní hlubinný důl? Hezké fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA