Candát na grilu

Candát na grilu

7. 8. 2012

Máte rádi ryby? A už jste je zkusili připravit na grilu? Co třeba grilovaný candát?

Budete potřebovat:

4 porce candáta, sůl, pepř, čerstvý tymián, čerstvá petrželka, 1 chili, 1 citron, 2 lžíce olivového oleje

Postup:

V misce smícháme olivový olej, citronovou šťávu, nasekané chili, petržel a tymián. Rybu osolíme, opepříme a potřeme marinádou. Necháme 2 hodiny odležet. Pak grilujeme na rozpáleném grilu po každé straně 3 minuty. Při grilování potíráme marinádou. Podáváme se salátem nebo pečenou bramborou.

 

Recept jsme převzali od našeho spolupracujícího partnera, společnosti Mountfield.
grilování Mountfield zahrada
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Milada Salajková
Náš rodinný hit je candát v těstovinách. Když jsem to udělala poprvé, vzala jsem kočár s klukem a jela z domu. No a kupodivu chutnal tak, že jsme zvali kamarády a recept se předával dál.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden

Co se děje na podzim v přírodě? Tak právě o tom je vědomostní kvíz tohoto týdne. Kolik tentokrát získáte bodů?