FOTO: wikipedia.org
Výročí prezidenta Václava Havla
5. 10. 2016
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
5.10.2016 11:37
Já se bohužel s takovými osobnostmi denně nepotkávám. Chybí mi to úžasné nadšení a elán, kterým on uměl nadchnout davy, aby se vydaly správnou cestou. Nebyl sice bez chyb, ale kdopak z nás je?! Že to myslel dobře a dopadlo to hodně jinak, to je také jasné. Hřálo mne u srdce, když kdysi při mé soukromé návštěvě Jihoafrické republiky, místní lidé po zmínce, že jsem z ČR, ihned vyslovili jméno Havel!! Takový entuziasmus k osobnosti našeho pana prezidenta jsem v tak vzdálené zemi opravdu tehdy neočekávala. Svět ho prostě uznával a uznává.
Jiří Libánský
5.10.2016 09:41
Stavěl morálku vysoko na žebříčku hodnot. To dělám i já. Proto mi byl tak blízký. Kéž bychom si zvolili prezidenta, který je čestný, spravedlivý, pravdomluvný a důvěryhodný. Bohužel se tak nestalo. Tak třeba příště.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA