O ženách a mužích: Druhá nebo třetí míza? 1.část
FOTO: Karel Janeček, Bruntálský a Krnovský deník

O ženách a mužích: Druhá nebo třetí míza? 1.část

23. 9. 2019

Tento článek vydáváme po dohodě s autorem ještě jednou jako vzpomínku na zesnulého Františka Mendlíka.

aktivní senioři Můj příběh
Autor: Libor Farský
Hodnocení:
(5.1 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Drahomíra Stínilová
Moc pěkný článek. Vlaky a nádraží jsou moje slabost. Jak by taky ne. Bydlím u nádraží a přátelé mi říkají Dráža.
Soňa Prachfeldová
Pěkný hravý článek, jsem ráda za opětovné zveřejnění. Také u nás zabírala velkou část pokoje železnice s vláčky a manžel byl u vytržení více nez malý synek.
Jana Šenbergerová
Také vnímáte, že stejný článek může být v jiné době pod dojmem jiné skutečnosti úplně jiný? Možná by se František divil, jakou vlnu solidarity svým nečekaným odchodem vyvolá.
Naděžda Špásová
Jsem ráda, že můj muž žádnou sběratelskou úchylku nemá. V naší rodině hromadím věci já. K dráze jsem nikdy blízko neměla. František tu bude chybět. :-)
Jitka Hašková
Oprava - místo zahrál má být zabral.
Dana Puchalská
Hezký zařazeno. Milá vzpomínka na F. M. a perfektní článek.
Jitka Hašková
Libore, moc jsem se pobavila a vzpomněla jsem si na svého bývalého manžela, když jsme spolu bydleli. Neměla jsem šanci k něčemu dávat svolení, prostě si zahrál co chtěl. Z komory si udělal fotokomoru, zabral pro sebe malý pokoj ve 3 pokojovém bytě, občas nešly zavřít dveře. Co se mu tam nevešlo, tak dál na chodbu před byt. Kamarádka, která ho neznala, tak když šla k nám na návštěvu, tak nemohla najít náš, až se jí to podařilo a vzhledem k nepořádku za dveřmi, nemohla uvěřit, že tam bydlím já.
Jitka Havlová
Liborku tenhle tvůj článek je moc povedený! Samotnou mě žádný podobný příběh nenapadá a na tvoji druhou otázku odpovídám ano. Manželovi bych to dovolila buď proto, že by to bylo něco, co by mě taky bavilo, anebo proto, abych od něho měla pokoj a měla sama čas na to, co by mě bavilo...
Jaroslava Handlová
Hravost přispívá k dobré náladě, tak bych sbírku v 2+1 umožnila i podporovala. Vždyť by pro mne snad zbyla postel i něco dalšího v tom druhém pokoji, tak proč ne?
Hana Rypáčková
Kdo si hraje nezlobí. U nás byl pink ponk na 1. místě. Ať si muž říkal co chtěl. Ale dobrý...Příběh první- měli jsme na záchodě sbírku přívěsků. Skončila nedávno rozdaná vnoučatům/ať chtěli či nechtěli/. Koupelna smrděla vývojkou...Ale ten druhý. Není to týrání zvířat? Mají dnes svátek. Nevešli bychom se tam ani bez železnice, bydlela s námi všemi četná zvířena/ dětmi a mnou vydupaná/.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%